Silenti Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 E vorba de garniturile de la paharele carburatoarelor, pentru un GSXR 600 97 (V). Le-am gasit de exemplu pe site-ul acesta sub codul 13258-33E00. Ale mele sunt uzate si imi curge benzina pe langa ele, cand o las peste noapte dimineata e balta de benzina sub ea, iar cand merg picura pe carcasa incinsa a motorului si pute a benzina de la 3 km. Am apelat la un cineva care aduce piese de pe Louis si nu mi le-a gasit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 E vorba de garniturile de la paharele carburatoarelor, pentru un GSXR 600 97 (V). Le-am gasit de exemplu pe site-ul acesta sub codul 13258-33E00. Ale mele sunt uzate si imi curge benzina pe langa ele, cand o las peste noapte dimineata e balta de benzina sub ea, iar cand merg picura pe carcasa incinsa a motorului si pute a benzina de la 3 km. Am apelat la un cineva care aduce piese de pe Louis si nu mi le-a gasit. intreaba la un dealer in Romania.- Sara Motors parca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate