Pasion Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 De ceva vreme caut sa imi aiu un motor,azi am vb cu o cunostinta si a zis ca imi vinde un dnepr din 92 cu 12 mil, credeti ca merita pretul??? El zice ca e in stare buna motorul si ca e mai bun ca IJ-ul sau Java. Eu vreau sa il trensform dupa ce il cumpar in Choper. Spuneti-mi si mie daca merita cumparat, eu nu ma prea pricep cine stie ce la motoare asa ca orice sfat mi-ati da e bun. Astept raspunsurile voastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Daca ii cu acte eu zic sa-l cumperi,dar vei mai baga cel putin atat in el daca vrei sa-l modifici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Iulie 21, 2006 Share Postat Iulie 21, 2006 daca ii ceea ce vrei si esti dispus sa bagi bani in el ca sa il modifici, ce mai astepti? noi asteptam poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate