XCOUNTRY Postat Iunie 18, 2010 Autor Share Postat Iunie 18, 2010 GATA, AU INCEPUT ANTRENAMENTELE ???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 Pai hai sa ne ajuti la "organizarea berilor in frigidere" aoleu........ fara mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danescu_leonard Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 Felicitări X Country, foarte mișto party-ul. Lumea îmi zice că m-am distrat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 Sa traiti ...repede! Unde e XCountry e si mare distractie mareeee! Unde e XCountry si distractie e si Marea Imprieteneala Muzicala! Concluzia: VOM FI ACOLO!!! Imprietenitii stiu de ce... Vom fi ALCOOLO (e mai dragut asa) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 iar am exagerat cu siropu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macacu Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 mda ce sa zic...... parca a fost tare petrecerea pana la un moment dat,,,,,,,,,,,,,,,,,,,din cate tzin eu minte..... oricum cand este urmatoarea?????? promit sa fiu mai cumpatat nu de alta da sa mai am si io ce povesti Mesaj completat mda ce sa zic...... parca a fost tare petrecerea pana la un moment dat,,,,,,,,,,,,,,,,,,,din cate tzin eu minte..... oricum cand este urmatoarea?????? promit sa fiu mai cumpatat nu de alta da sa mai am si io ce povesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MareaImprietenealaMuzicala Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 Vom fi ALCOOLO (e mai dragut asa) Am fost intr-adevar ALCOOLO... Atmosfera excelenta, mare distractie, mare, a fost lupta apriga la concursuri, s-a baut in draci iar pe scena de sus s-a facut jam session pana dimineata! Am retrait multe momente din ce a fost la XCountry luna trecuta la Ciolpani... Aoleuuuuuu, ce o sa mai fie in august la festival la Xcountry in Vama Veche !!! Dar am inteles ca pana atunci o sa mai avem niste PARTY-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 hai cu pozele ca erau o groaza de aparate p-acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCOUNTRY Postat Iunie 21, 2010 Autor Share Postat Iunie 21, 2010 Iata si un set de poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MareaImprietenealaMuzicala Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 iar am exagerat cu siropu' Oi fi exagerat tu dar spre dimineata ai bagat la greu un potpuriu de slagare din repertoriul national si international, sper ca-ti mai aduci aminte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 lucrez la ceva compilatie angela similea/mirabela dauer/dan spataru de o sa va las paff, si bineinteles in deschidere LAMBADA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NENEA G Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 lucrez la ceva compilatie angela similea/mirabela dauer/dan spataru de o sa va las paff, si bineinteles in deschidere LAMBADA eu ma antrenez sa fac pe animatoarea, incep cu picioarele adica trag de ele LAMBADA zici? sa inceapa dansul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mesaj completat Iata si un set de poze si eu pe unde sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macacu Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 poate o sa rezist si eu.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCOUNTRY Postat Iunie 22, 2010 Autor Share Postat Iunie 22, 2010 si eu pe unde sunt? Pai am zis ca animatoarele sa ramana secret!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MareaImprietenealaMuzicala Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 lucrez la ceva compilatie angela similea/mirabela dauer/dan spataru de o sa va las paff, si bineinteles in deschidere LAMBADA Jam Session pe LAMBADA... asta da provocare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macacu Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 hai cu urmatoarea petrecere........... se stie ceva ? ceva zvonuri k ar fi la ursu????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 primiti si fetite amarate data viitoare?!...vreau doar sa-i vad pe jumba si macacu' cum beau apa rece................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macacu Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 primim cum sa nu dar faza cu bautu apei .......... nu cred k o sa vezi asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 Pana faceti voi cealalta petrecere va asteptam aici /index.php?...t=0&start=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate