Sari la conținut

November

Super Membru
  • Număr conținut

    1.086
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de November

  1. In cazul asta, toate accidentele s-ar petrece in locul unde se termina acel parapet de beton.Zic si eu.... Asa, daca este in dreptul benzinariilor, macar te alegi cu filmarea. Sanatate celor doi.
  2. De acord cu tine,insa faptul ca faci acea mentiune in talonul lui,il obliga sa inmatriculeze masina. Poate merge fara sa o inmatriculeze,insa prima data cand politia ii cere sa prezinte talonul,este amendat.Metoda asta nu rezolva problema,insa este o masura de precautie in plus.
  3. De curiozitate, cand s-a intocmit contractul de vanzare -cumparare,ati scris vreunul pe talon"instrainat catre" ? Nu ca asta ar fi rezolvarea problemei,dar cred ca poate ajuta.
  4. E nou pe forum. Nu stie cu tu aberezi tot timpul
  5. November

    Înmatriculări - ...

    Gigel este un gay,ca multi altii care nu-si inmatriculeaza mobrele din dotare, pe motiv de lene sau lasa ca plateste prostul (fostul proprietar) amenzile... Sa nu uiti sa-i spui asta,da ? .......Unu`care cunoaste foarte multi Gigei.
  6. Din ce in ce mai slab si mai scump ! Trist dar adevarat
  7. Masura 56 - Undeva in jur 1,80 si 95-100kg,cu niste picioruse putin mai grosute
  8. November

    Accident Brasov

    Era un topic amuzant pana sa intre" zeii" motociclismului pe aici....
  9. Terminati cu prostiile astea! Daca ai de spus o poveste interesanta,sau ai de aratat altceva decat facem noi toti cei de aici,atunci vrem sa vedem.Daca nu ai,livreaza pizza pe timp de iarna si filmeaza.E muuuuuult mai interesant.
  10. Eu nu stiu cum suporta MODERATORII postarea ta !!!
  11. Nu iti recomand varianta naked,esti mult prea inalt pt FZ6. Te va bate vantul foarte tare, incat mersul pe ea la drum lung nu va mai fi o placere. Cea cu carene este o optiune mult mai buna.
  12. Nu strica niciodata sa ne reamintim ce avem de facut la inceput de sezon,asa ca aceasta postare are nota din partea mea. Nu acelasi lucru pot spune si despre ce a postat Foxbat,care ne-a obisnuit deja cu aberatiile lui (probabil ca el a locuit in Grecia iarna asta) sau a fumat ceva inainte sa scrie aici.
  13. Super tare ! Eu unul nu as avea curaj sa ies cu motocicleta pe zapada. Felicitari,sunteti tari !
  14. Ce pacat ca se pot face analizele dand spaga ! Psihologicul ala era si el bun la ceva ...
  15. Doreste careva popcorn ? Donez eu 2 pungute Sunt tare curios cum se termina treaba asta !!
  16. November

    Sa mai si radem.

    Asta-i cel mai bun banc !!!
  17. Dar daca te tineai foarte bine,de la 200 in sus cum era ? Visatori.....
  18. Si cam pe la ce viteze mari se intampla asta ?
×
×
  • Creează nouă...