vladis_c2003 Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 SUNTEM 4 CROSS-ISTI SI VREAM SA FACEM GASCA MARE PT JOACA PRIN BUCURESTI, PRIN IMPREJURIMI, LA GRATARE SI BAUTE.... VA IMAGINATI CUM ARATA 20 DE CROSS-URI PE STRADA??? HAI NU FITI TIMIZI CA N-ARE ROST.... vladis_c2003@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 GATA sefule pe mine ma ai deja in "gasca"....dar ia zii de baut cine da ? tot tu nu ? ma eu ma alatur mai ales ca eu cred ca va stiu pe voi cei patru ...si parca m-as cam antura cu voi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romanul Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 ( ESTI TARE) VREAU SA PARTICIP ORI DE CATE ORI MERGETI BAZATIVA SI PE MINE IMAGINATI-VA UNUL CATE UNUL FORMAM O ECHIPA DESTUL DE TARE LA TREABA BAIETI CATI MAI MULTI CAI LA UNLOC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 VA IMAGINATI CUM ARATA 20 DE CROSS-URI PE STRADA??? Eu nu-mi imaginez, poate politzia C'mon, man, locul crossului nu e pe strada... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladis_c2003 Postat Iulie 25, 2006 Autor Share Postat Iulie 25, 2006 DA AI DREPTATE ENDURO NU E PT SOSEA DAR..... DACA STII SA TE DAI PE EA BINE SI ESTI DIN BUCURESTI TOT IN ORAS ESTE SPECTACULOS..... DACA STII...... NU VREAU SA SUPAR PE NIMENI ASA CA VA INVIT LA O LEPSA PRIN CARTIERE MARGINASE....... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 topic inutil. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate