RENEGADE Postat Iulie 21, 2006 Share Postat Iulie 21, 2006 Am haladuit pe net si am cautat accesorii pentru 4x4 din inox de genul bull-bar, trepte, etc. Am gasit ceva firme si la noi dar se pare ca au multa cerere iar preturile, fata de altii de afara, s-au dus in balarii . In plus nu am gasit ceva modele mai finutze ci doar alea "grele" si arhicunoscute. Ma intereseaza daca stiti pe cineva care lucreaza cu inox astfel de chestii dupa desenul meu sau daca are respectivul ceva idei si ii place sa faca dintr-astea. Multumesc Link-uri de la noi pentru interesati: OVIVO-CIMPINA Pick-up.ro enginehouse.ro CARRYBOY-ROMANIA NADIMAN.RO SHINOX.RO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 ....vezi ca uga-bike zicea ceva despre niste tobe de inox si alte accesorii,poate nu ar fi rau sa-i pui o intrebare despre ce ai nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate