13 Todesengel Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 /index.php?...c=22954&hl= are cineva de vinzare ? sau face asa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 /index.php?...c=22954&hl= are cineva de vinzare ? sau face asa ceva ? pai tot el mai toarna Basty,din cite am vorbit cu el, asa am intels acu vre-o 3 luni.... Mesaj completat http://bastybikes.com/?session=897f2194d05...;id=0&rkey= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 Basty asta...lucreaza la un alt nivel....nu stiu cat o costa dar...e aproape arta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Basty asta...lucreaza la un alt nivel....nu stiu cat o costa dar...e aproape arta! are pret pentru capace neslefuite si pret pentu cele slefuite, nu ia multi bani din jeb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat August 30, 2010 Autor Share Postat August 30, 2010 (editat) I-am pierdut nr. de telefon lui Seby,cine mi-l trimite si mie in mesagerie ? ! GATA am deschis link-ul ,nu mai e nevoie . Multam Mas !! Editat August 30, 2010 de 13 Todesengel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate