Andrei_D Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 Salutari! Cumpar Chiulasa,piston,segmenti, capacitate 175,preferabil 250 cc pentru MZ ES sau MZ TS. Vreau sa fie in stare buna si cat mai aproape de cota 0. Ma mai intereseaza 2 segmenti pentru piston de 175cc la cota 4. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 piston si segmenti daca nu gasesti originali noi, poti sa te duci la Nea Misu din Bucuresti care iti va face piston exact la tolerantele cilindrului de MZ. Daca vrei iti dau nr. Face si segmenti. Io si inca 3 prieteni am fost multumiti la Ijurile noastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 cat cere nea mishu asta pe un piston? nu de alta da' cilindrul meu de 400 sta fara piston... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Iulie 23, 2006 Autor Share Postat Iulie 23, 2006 Daca ai putea sa-mi dai un numar de telefon ar fi foarte bine. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate