MADOS Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 (editat) ACEASTA ESTE FURIA MEA ALBASTRA SI CU EA VREAU SA DEFILEZ....... Editat Iunie 23, 2010 de MADOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 e frumoasa.iti doresc cat mai multi kilometrii fara incidente! asa,ca fapt informativ, cat ai dat pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
<bike4ever> Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 foarte frumoasa sa o stapanesti fara incidente (seamana cu yamaha ybr ? parca...) ca o parere schimba ansamblul farului cu unul mai mic ceva "stritfaiter" ) asta doar o parere . asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Seamana cu CBF 125 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MADOS Postat Noiembrie 26, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2010 Am cumparat-o cu 1200 USD, nou-nouta.... Acuma am vreo 1100 km cu ea, dar zdrangane din toate incheieturile... Deh, chinezarie, am luat-o sa-mi fac stagiul ca incepator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ygrek Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 sa o stapanesti sanatos si la cati mai multi kilometri fericiti / fara incidente !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate