alex_blond Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 poti schimba carena unei ninja zx-6r din 97-98 si o poti face sa arate k una model 2005?ma refer la schimbat tot ce tine de design. daca e cineva care a facut asta sau cineva care stie sa imi spuna unde se poate face si cam la ce pret te duce toata " operatia estetica" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 97 sau 98 ? adica model F sau G ? un face lift s-ar putea face dar tot nu va fi ca si unul de 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_blond Postat Iulie 24, 2006 Autor Share Postat Iulie 24, 2006 ink nu am motoru...sper sa il am in curand timp, insa nu am bani de unu nou si vreau sa iau unu in jur de 5000 de euro si vreau sa il fac sa arate k unu din 2005...auzisem k ii poti schimba carena, faruri, si evacuarea ..insa la motor nu vreau sa umblu doar ce tine de design Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate