Sari la conținut

Bucuresti-targoviste-campulung-brasov-bucuresti


Postări Recomandate

Pornind de la pozele de pe un topic oarecum mai 'local', iaca si comentariile mele:

 

A fost o iesire frumoasa, in ciuda faptului ca a plouat in a doua jumatate a drumului, ceea ce ne-a impiedicat sa

ne intoarcem prin Cheia, asa cum fusese planul initial.

 

Drumul pana la Campulung, trecand prin Targoviste, a fost relativ linistit si predictibil. Defileul Rucar-Bran a fost insa mult mai spectaculos, datorita peisajului si a serpentinelor. Pacat insa de calitatea slaba a soselei, care a cam zdruncinat organele interne, atat ale noastre, cat si ale mobrelor. Bran-Rasnov e un drum care nu prezinta interes, insa drumul spre Poiana Brasov este de mare exceptie, datorita curbelor si asfaltului impecabil. Au fost si vreo 2-3 curbe cu ceva pietris, dar nimic semnificativ.

Dupa ce am halit in Poiana, am plecat spre Bucuresti, stabilind ca daca nu ploua pana in Brasov sa mergem prin Cheia, altfel prin statiuni. Ei bine, a plouat destul de nasol, asa incat ne-am bagat intr-o benzinarie sa mai treaca ploaia. Intr-un final am decis ca ploaia s-a mai domolit si am plecat. Eroare! Daca la iesirea din Brasov putem sa sustinem un 80 kmh relativ safe, in curand vizibilitatea s-a diminuat, astfel incat am fost nevoiti sa oprim din nou la hanul Cotul Donului. Dupa o alta pauza am plecat mai departe, reusind intr-un final sa iesim de sub nor (nu mai stiu exact unde, dar in Sinaia deja nu mai ploua).

Eu personal am avut pantaloni de ploaie, care au permis sa-mi tin picioarele aproape uscate. Geaca de piele a rezistat foarte bine. Cu manusile a fost insa o alta poveste, s-au udat rau de tot, si cand strangeam vreo maneta era ca si cand as fi mestecat intr-o galeata cu paine inmuiata in apa. Cam nasol...

 

Restul traseului a fost chiar neinteresant si am ajuns cu bine in Bucuresti. Multumim pe aceasta cale lui Radu si Lucian pentru poze :banana: , si ii asteptam si cu restul de poze, cu gandul la urmatoarea plimbarica!

 

Didis

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...