peti Postat August 9, 2006 Share Postat August 9, 2006 Buna Daimler Mc organizeaza al 16-lea intrunire intre 11-13 august la care va asteptam cu drag pe toti.Adunarea si parada in centrul orasului odorheiu Secuiesc la ora 17 deplasarea la barajul din Subcetate. Concerte: Vineri: Knock Out Ro Kalapacs Hu Sambata: Knife Ro Desperado Ro Ismeros Arcok Hu Intrarea 20 Ron cazare in corturi in tabara sau in case de vacante in imprejurimi(www.szabadidokalauz.ro) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bi_74 Postat August 9, 2006 Share Postat August 9, 2006 (editat) Buna Daimler Mc organizeaza al 16-lea intrunire intre 11-13 august la care va asteptam cu drag pe toti.Adunarea si parada in centrul orasului odorheiu Secuiesc la ora 17 deplasarea la barajul din Subcetate. Concerte: Vineri: Knock Out Ro Kalapacs Hu Sambata: Knife Ro Desperado Ro Ismeros Arcok Hu Intrarea 20 Ron cazare in corturi in tabara sau in case de vacante in imprejurimi(www.szabadidokalauz.ro) Descarcati si harta orasului, poate aveti nevoie ea. Este si aici http://www.szabadidokalauz.ro/imagess/terkep.jpg in calitate si mai buna. Editat August 9, 2006 de bi_74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miu! Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 Am auzit atatea povesti frumoase despre intrunirea de la Odorhei...se pare ca voi afla si eu cat de adevarate sunt acele povesti...ne intalnim acolooo!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bi_74 Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 Se apropie rapid ora 17, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat August 13, 2006 Share Postat August 13, 2006 A fost foarte frumos! Felicitari! FuTARE! Andreisamoil mersi Oricum, dar s-a rezolvat.. (nu a mai gasit bilet la concert) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat August 13, 2006 Share Postat August 13, 2006 Una dintre cele mai reusite intruniri la care am fost vreodata... Habar n-am de ce. Dar asa a iesit, parere personala. Locatie superba, multi prieteni din toata tara, si un feeling cum era la inceputuri, in ,,era de pionier''. Felicitari Daimler MC, szĂŠp volt, fiĂşk! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate