Bogdan D. Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 vand carburator k 68...carburatoru asta lam avut de nou si a mers pe simsonu meu cam vro 3 saptamani...deci cam asta ar fi cam toata uzura lui...(mi-am pus pe simson un carb de minsk) iar jigloare sunt de minsk pentru k 65 (se potrivesc pe k68 toate jigloare inafara de subar(sertar))...setu de jigloare sunt noi noute..le dau pentru ca atunci cand mi-am facut comanda de jigloare pt carbu minsk, cel care le-a trimis a cam incurcat treburile si in loc sa-mi trimita jigloare pt carburator PACCO mi le-a trimis pe astea... dupa parerea mea daca s-ar pune jigloare astea pe k68 ar merge pe simson.... pretu este de 50 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIFER Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 Sal M-ar interesa plutitoarele. Se potrivesc cele din poza (sunt pt K65) cu carbu meu ?(am k68) Da-mi un PM cu un pret sau tot setul- fara carburator. Merci anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate