Sari la conținut

Salutare Miki


florin2000
 Share

Postări Recomandate

ssalutare omule sa-ti zic o chestie eu a trebuit sa imi desfac motorul deoarece mi sa stricat mai bine zis imi intra in carterul ambielajului ulei din cutia de viteze cred ca pe la semering sau pe la asa zisa garnitura de silicon asa ca l-am desfacut si o sa imi iau un set de segmenti piston la cota urmatoare biela si bolturi cu rulmanti noi ca sa i fac motorul ca nou lucrul asta era programat la anul dar dacca sa intimplat asta e il fac acu sa nu-l mai desfac inca odata nu:)) zim un mesarias care face ambielaje si undeva unde sa imi honuiesc cilindrul la cota urmatoare eu am auzit ca cilindrii se fac la ozun tu ce stii?

si te rog sa imi mai lasi nr ala de conex de pe care mai sunat ca nu l-am salvat in telefon si asa mai te sun si eu in weekend slutare

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:) :) :( :)

 

Salut Florin!

 

Ma simt f. expus la rautaciosi asa!! E f. personal asa! N-ar fi trebuit sa deschizi un topic nou cu salutari adresata mie!

Aici e forum si vorbim despre anumite teme motocicliste prin topicuri respective ca atare e la nelalocul ei salutarea ta.

 

ROG PE MODERATOR, DEMOSTENE SAU SMOKEY SA MUTE CONTINUTUL ACESTUI TOPIC IN TOPICUL "MZURI" IAR TOPICUL ACESTA SA FIE STERS.

:)

 

Acum, Florin, poti sa il duci cilindrul la alezat la Ozun dar si ambielajul. (E meserie maaaree la Ozun) sau stiu doua firme aici in Sfantu care se ocup de aceste treburi (la KristĂł (str. Noua) sau la Marcel (la iesire spre Arcus)). Eu mi-am facut alezarea cilindrului la cota urmatoare si dupa piston la ultimul.

Chestiile astea te va costa ceva bani ;) , cred, ca te vei usura cu un milion de lei.

 

Piese sa le procuri din Mures, ca sunt cea mai ieftine acolo, desigur iti trimit prin posta la rambursare. Nr. tel. Mures: 0744506624 sau 0722669946 (Okanyi Zoltan).

Un semering la ambielaj cca. 30.000, piston 300.000, segmenti 120.000, bolt piston cu rulment cca. 150.000 lei. (preturi estimative)

 

Florin, nr ala de Connex era de la serviciu, nu ma suna pe ala! Ai nr. meu de tel (Orange) : 0742166403.

 

Inca ceva, din reparatiile sa nu uiti inlocuirea rulmentilor ambielajului cu unele noi si de calitate!!!! (6306 C 4 f -2 buc, 6302 C 3 f -1 buc. , astea au cosarca din plastic (asa scrie cartea)

 

Dupa ce totul asamblat/reparat bagi in cutie 0,9 litri de ulei motor SAE 30 sau 40, ori SAE 80 ulei pt. transmisii (cutii de vit.)

 

Cotele pt. piston : 69,5 , 70,0 , 70,5 si 71 mm. Alezarea cilindrului trebuie facuta in asa fel incat jocul pistonului introdus in cilindru sa fie intre 0,04-0,05 mm.

Daca tu ai acum un joc al pistonului in cilindru mai mic de 0,09 mm atunci nu e nevoie de alezare. (deci limita de uzare e 0,09 mm)

 

Bafta la reparat! :P

 

Miki.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

×
×
  • Creează nouă...