rob3rto Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Buna,am o yamaha r125 si cu cateva zile in urma mi s-a defectat becul de avertizare pentru cand se afla motorul scos din viteza si am lasat-o asa intr-o panta abrupta, s-a rasturnat peste cap poveste lunga... Vroiam sa v-a intreb daca stiti vreun dealer(preferabil service) yamaha in Timisoara sau prin apropiere pentru ca motoru e destul de avariat (maneta de la ambreaj e indoita,schimbatoru la fel , suportul de picior e rupt ,carena laterala zgariata, stopul si parte din carena din care face parte e sparta...) Daca vinde cineva carene si alte piese sunt de asemenea interesat.Daca ma puteti ajuta cu vreun sfat pentru a o repara mai ieftin o sa pun niste poze pentru ca daca o duc la service sunt sigur o sa schimbe tot ca sa ma stoarca de bani:( , Multmesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate