Alexandruiacobescu Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 Salut am postat si la incepatori si nu ma ajutat nimeni sper sa ma ajutati voi!Am o aprilia rx 50 din 96 si mia sari lantul si sa strmbat...am cumparat-o la mana a doua deci nu mia zis sa fie vreo problema la lant..e primul meu cross si deja am probleme si nu stiu ce sa mai fac...acum sta in curte degeaba.De unde as putea sa cumpar un kit de lant nou sa se potriveasca si sa imi spuneti cum sa intreti lantul.Multumesc.O sa pun si poze cu lantul sa va arat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 comanda la mymoto un kit de lant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandruiacobescu Postat Iulie 3, 2010 Autor Share Postat Iulie 3, 2010 comanda la mymoto un kit de lant Salut nu ma lasat sa ma inregistrez..si nu stiu cum pot sa comand..imi cer scuze dar nu ma prea pricep poti sa imi dai site exact?Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius A Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 Sau poti incerca Romimoto, daca crezi ca au preturi mai bune pt motorul tau. Eu am primit o oferta buna pt Kit la Cr-ul meu. In ce priveste intretinerea lui gasesti un topic intreg pe acest site la rubrica Service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandruiacobescu Postat Iulie 3, 2010 Autor Share Postat Iulie 3, 2010 Sau poti incerca Romimoto, daca crezi ca au preturi mai bune pt motorul tau.Eu am primit o oferta buna pt Kit la Cr-ul meu. In ce priveste intretinerea lui gasesti un topic intreg pe acest site la rubrica Service. Nu ma prea intereseaza pretul vreau doar sa gasesc sa mil fac odata sa pot sa plec:).Ms pentru indrumare sa vedem ce gasesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 Nu stiu de unde esti dar MyMoto au deschise magazine in mai multe orase,cauta cu google si da un telefon la cel mai apropiat magazin sa dai comanda pentru kitul de lant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandruiacobescu Postat Iulie 5, 2010 Autor Share Postat Iulie 5, 2010 Salut am postat si la incepatori si nu ma ajutat nimeni sper sa ma ajutati voi!Am o aprilia rx 50 din 96 si mia sari lantul si sa strmbat...am cumparat-o la mana a doua deci nu mia zis sa fie vreo problema la lant..e primul meu cross si deja am probleme si nu stiu ce sa mai fac...acum sta in curte degeaba.De unde as putea sa cumpar un kit de lant nou sa se potriveasca si sa imi spuneti cum sa intreti lantul.Multumesc.O sa pun si poze cu lantul sa va arat. Pana la urma am cumparat doar lant ca nu am gasit tot kitul:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victorash00 Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 Pana la urma am cumparat doar lant ca nu am gasit tot kitul:( da-mi un pm si iti spun eu de unde sa cumperi kit-ul ca si eu l`am schimbat acum 300 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate