throttle Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Ai zis ca imi dai 50 de mii ca ti-am facut reclama...asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Che_TheUndertaker Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Gata,realizat! pot sa ti-i dau exprimati in bere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inger_sedat Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 deci aveti grija ce barman puneti! eu nu vreu bere . eu vreau vodka cu suc de mere si cu gheata.si la fel cu lamaie!!! sa o arda bine pe cocktail-uri si long drinks, ca asa am pofta sa ma pun in cap.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adante05 Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Hombre, acest eveniment se adreseaza TUTUROR amatorilor de senzatii tari.Nu numai enduristilor.Poti veni si cu chopper,vitezana,avion,reacheta sau orice. trebuie sa ne distram cu totii!!! nu facem discriminari!!! sal'tare! a fost? a fost? cum a fost? daca ai spus ca nu e discriminare ... as fi venit si eu cu ghipsu' dar m-am gandit sa nu intristez/demoralizez pe careva. asteptam reportaje, poze, vesti respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inger_sedat Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 A fost genial! o sa postam maine cel tarziu niste poze si filmulete. Ca sa vada lumea. Oricum, o sa incepem pregatirile pt inca una.Noi am zis in septembrie, insa toti ne roaga sa o facem mai devreme. Vom vedea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Che_TheUndertaker Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Subscriu.Sper sa ne gasim cat mai curand la Enduro Parc. Vom face tot posibilul sa fie cat mai mica perioada de asteptare pana la urmatorul eveniment. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 (editat) e musai sa fie mai bun ca asta,care o fost genial!!! P.S. Che...trebuie sa facem neaparat si brigada mobila contra scursurilor societatii!)... Editat August 9, 2010 de iuli-voshod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Che_TheUndertaker Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Am decat cateva screenshots.Or sa vina si pozele! Pana atunci pun astea! Fotograf-ul nostru e prea pretentios si vrea intai sa le aranjeze, sa le bla bla, si de-aia dureaza atat. Promit in mod solemn c-am sa revin!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticoo Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 Ziceati ca ati facut poze mai multe...voiam sa vedem continuarea petrecerii,pt. ca noi am plecat mai devreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Che_TheUndertaker Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 mii de scuze!!! omul intarzie cu pozele, dar promit ca o sa le pun in cel mai scurt timp.si eu is foarte nervos pt ca vroiam sa le pun si pe site-ul nostru si inca nu le-am primit.!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate