gabi_tro Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Eu sambata plec la mare ..dimineata, se mai baga cineva? Stiu ca nu e mare excursie sau ceva:))) ..dar ma gandeam ca poate intamplator mai sunt si altii care merg si poate meregam impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Eu sambata plec la mare ..dimineata, se mai baga cineva? Stiu ca nu e mare excursie sau ceva:))) ..dar ma gandeam ca poate intamplator mai sunt si altii care merg si poate meregam impreuna. eu plec acum ( e mai racoare si mai liber ) te intereseaza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_tro Postat Iulie 14, 2010 Autor Share Postat Iulie 14, 2010 eu plec acum ( e mai racoare si mai liber ) te intereseaza ? nu chiar..eu plec sambata cum spuneam ) Mesaj completat SAMBATA 17.07.2010 (ca m a atentionat cineva) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 nu chiar..eu plec sambata cum spuneam )Mesaj completat SAMBATA 17.07.2010 (ca m a atentionat cineva) sorry , am fost convins ca este vineri seara am terminat A2 drum bun sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_tro Postat Iulie 14, 2010 Autor Share Postat Iulie 14, 2010 ms la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
billabong Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 daca pleci de dimineata 7 sau 8 merg si eu dar ma intorc seara pt ca la 22:00 munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_tro Postat Iulie 15, 2010 Autor Share Postat Iulie 15, 2010 daca pleci de dimineata 7 sau 8 merg si eu dar ma intorc seara pt ca la 22:00 munca pai cam asa plec, de intors, ma intorc duminica. ah si inca ceva..n o sa merg tare..merg la consum ca e criza 120-130 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate