scar Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 am un el 250 si vreau neaparat sa fac ceva cu toba aia,ca e incredibil de urata.poate cineva sa-mi dea un sfat/idee?am eu cateva,dar nu stiu daca is aplicabile din punct de vedere tehnic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 Pune si tu o poza sa vedem "uriciunea aia de toba"! Apoi vom vedea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scar Postat August 2, 2006 Autor Share Postat August 2, 2006 pai e toba clasica de el,nimic mai mult,dar e facuta cu f prost gust,am sa incerc sa lipesc si-o poza imediat nu e motorul meu asta din poza,dar toba este la fel.mi se pare f urata,si mai ales inadecvata pt genul asta de motor.e cumva o toba de speeder,era beat designerul kawa cand a gandit toba asta.sfaturi va implor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 Vad ca merge greu. Spune si tu cam ce ai vrea! Citi bani ai? Vrei toata galeria sau numai toba finala (muffler)? Vrei ceva facut artizanal sau de cumparat? Nu-ti fie frica sa scrii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scar Postat August 3, 2006 Autor Share Postat August 3, 2006 Vad ca merge greu. Spune si tu cam ce ai vrea! Citi bani ai? Vrei toata galeria sau numai toba finala (muffler)? Vrei ceva facut artizanal sau de cumparat? Nu-ti fie frica sa scrii. in principiu ma gandeam la 2 tobe care sa mearga pe ambele parti,dar daca e mult prea greu m-as multumi si cu o modificare la toba finala,ceva mai slim si cu o forma putin arcuita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate