ionut73 Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 detalii despre concurs pe http://www.carpat-offroad.ro/ iata programul • Duminică, 31 iulie – verificări tehnice, briefingul concurenţilor, conferinţa de presă cu ocazia deschiderii ediţiei(orele 12.00), prolog(orele 14.00) • Luni, 1 august – Deva – Deva, cu o probă specială de 185 km; • Marţi, 2 august – Deva-Deva, cu 2 probe speciale însumând 110 km; • Miercuri, 3 august – Deva-Alba-Iulia, cu o probă specială de 144 km; • Joi, 4 august – Alba-Iulia – Alba-Iulia, o specială de 80 km; – Festivitatea de premiere a campionului şi înmânarea diplomelor tuturor participanţilor. Raliul este f dur. Din cate stiu eu la start avem un singur roman - Razvan Dumitrache, colegul meu de club. Anul asta a avut ceva ghinioane cu motorul in cursele interne. Eu ii tin pumnii sa termine.! Care stati prin zona bucurati-va de spectacol! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate