Xomin Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Eu si cu un amic am zis sa facem o tura prin Apuseni cu cazare de o noapte in Satu Mare, acum scopul topicului este: 1. mai vrea careva sa se alature ?!?! 2. daca sunt satmareni pe aici sa ne indice un loc de cazare ieftin in oras si sa ne spuna daca stiu vreun "eveniment" local care are loc in uichendurile viitoare Durata: doua sau trei zile Plecare: vineri seara (pe la ora 17-18) sau sambata dimineata devreme (pe la ora 05-06) - daca plecam de vineri, o noapte o stam la cort Data: 23/24-25 iulie sau 29/30-1 iulie/aug Viteza: max. 80/120 km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Salut Cosmin.Daca nu face feciorul febra iar vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Mai da si tu niste obiective pe care le aveti in plan pe drum. M-as baga si eu, dar nu stiu sigur inca daca pot pleca un week-end intreg... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Cosmin, cauta pe net hosteluri. In orasele resedinta de judet bazele de cazare ale inspectoratelor scolare s-au transformat in hosteluri. Cam toate orasele resedinta au asa ceva. Platesti patul intre 30 si 40 de lei si poti lua si mesele. Eu am platit la Oradea 7 lei micul dejun si 9 lei cina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Iulie 21, 2010 Autor Share Postat Iulie 21, 2010 Cosmin, cauta pe net hosteluri. In orasele resedinta de judet bazele de cazare ale inspectoratelor scolare s-au transformat in hosteluri. Cam toate orasele resedinta au asa ceva. Platesti patul intre 30 si 40 de lei si poti lua si mesele. Eu am platit la Oradea 7 lei micul dejun si 9 lei cina. cred ca te referi la asta Mesaj completat ramane de saptamana viitoare Mesaj completat Plecare Sambata 31 iul. ora 6:00, pe traseul: Pitesti - Valea Oltului - Sibiu - Alba Iulia - Rosia Montana - Pestera Ursilor - (si in functie de timp) Satu Mare Intoarcere Duminica 1 aug. pe traseul: Cluj - Campia Turzii - Sighisoara - Brasov PS cum vremea se anunta instabila, costumul de ploaie e bine venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate