Sari la conținut

FanFane

Super Membru
  • Număr conținut

    797
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    stefanc_ro

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    octombrie 2008
  • Motocicleta
    CBF 600S, Varadero de 1000
  • Numar Moto
    B-97-CBF si cu pixu

FanFane's Achievements

  1. Pentru copii e gratuitate ? Daca da, pana la ce varsta ?
  2. Decat prin Sofia, mai bine o iei mai prin sud, prin munti. Din Plovdiv poti sa o iei cumva spre Bansko si sa iesi prin acelasi loc din Bulgaria cum ai acum in traseu. Sau sa o iei prin Grecia, ai Meteora, poti sa ajungi pe niste drumuri mai mici venind dinspre nord-est, si apoi poti sa dai un ocol pana in Micro-Papigo. Ai niste serpentine si peisaje foarte faine in zona. https://fineartamerica.com/featured/road-to-the-mikro-papigo-pantelis-nicolaides.html
  3. Poate in vis... Mi-a luat juma de ora doar sa scot mufele alea cu scrum. Si nu ai loc de doi oameni pentru multi-tasking. Cel mult unu sa stea cu lumina si cu sculele la indemana.
  4. Multumesc baieti. Din pacate, nu am reusit decat juma de ora, undeva pe la 9 seara duminica, sa cobor pe la motor. Momentan am demontat mufele vechi numai. Dar mi-am luat de toate, si pistol de lipit la 12 v, si varnish termocontractor, si niste tuburi din alea de sertizare. O sa ma hotarasc la momentul respectiv ce folosesc. Mai am o singura intrebare - la alea termocontractoare, cu ce sa le incalzesc ? E ok o bricheta sau pistolul de lipit ? Sau e prea mare temperatura ? » Post actualizat in 07 Feb 2018 13:35 Sa te vad cum faci tu internet wireless, ca nu bate nici mobilul pana acolo.
  5. Multumesc pentru toate sugestiile. Singura mea problema e ca sunt cu bebe mic si nu am timp nici sa respir. Deci solutii care imi mananca prea mult timp nu pot sa aplic ca n-am timp. Eu stau pe langa Dristor si lucrez in Pipera. Daca e careva cu pistolul ala pe gaz pe aproape, mi-ar fi util in week-end, ca as vrea sa rezolv.
  6. Stiu ca varianta cu cositoritul ar fi fost cea mai buna. Dar nu am curent electric in garaj si nici cum sa trag vreun prelungitor de la etajul 5... Daca nu o fi alta varianta, poate incerc sa-mi iau un pistol de lipit la 12V. Vazusem pe undeva. LE: Acum am vazut si pistolul de lipit cu gaz. Arata interesant si ala.
  7. Salut, Am si eu o intrebare pt electricieni sau altii care au mai facut modificari pe partea electrica. Am reusit sa imi stric mufele la faruri si trebuie sa le schimb. Am cumparat mufe de ceramica, si ele vin cu fire cam de 10 cm. Nu stiu sigur cum ar fi ok sa montez noile mufe dupa ce le tai pe cele vechi. M-am gandit la 3 variante: -pur si simplu innodat firele intre ele -lipit cu cositor -folosit ceva conectori gen reglete sau similar Tinand cont ca sunt destul de multi amperi care trec prin firele alea, nu stiu daca innodatul e o idee buna. Pentru lipit imi trebuie priza si nu am in garaj. Conectorii sunt destul de ok sa pun la motor ? Ce am pe acasa nu sunt impermeabili, doar as putea sa-i infasor bine in banda izolanta. Ce pareri/sugestii aveti ?
  8. Nu ma duc eu peste ei asa, ca am auzit eu zvonuri... Daca oamenii sunt interesati sa ceara ei. » Post actualizat in 21 Mar 2017 08:44 Ok. Iti dau un semn pe PM. » Post actualizat in 23 Mar 2017 11:34 S-au dat. Sper sa fie cu folos. Topic inchis.
  9. Dupa cum ziceam, nu am timp de facut colete si umblat pe la posta. Daca gasesti vreun prieten din Bucuresti sa vina sa le ia, sunt ale tale. PS: si mai completati-va si voi detaliile de profil.
  10. Manusile sunt folosite destul de mult. Singura lor problema e o ruptura a pielii in palma. Daca se pricepe cineva sa coasa un petic de piele, se mai pot folosi destul de mult. Casca e si ea veche, viziera e destul de zgariata. Am luat cu ea o singura tranta, dat cu capul de pamant (nu de asfalt). Dar am scapat-o de multe ori din mana si am luat destule usi si ziduri cu ea in mana, deci arata destul de zgariata. Ambele sunt bune ori pt o scoala, ori pentru un incepator fara bani de echipament. Nu as vrea sa ma complic cu trimisul in afara Bucurestiului. Iar aici, preferabil ar fi in Pipera sau pe la Dristor. Pentru alta locatie, vorbim pe PM. Incerc sa pun si pozele... » Post actualizat in 20 Mar 2017 14:55 Astea sunt si pozele.
  11. In Slovacia iti mai pot recomanda un drum prin munti, intre Roznava si Poprad pe nationalul 67. Cred ca a fost cea mai frumoasa bucata din Slovacia. Eu voiam sa ocolesc chiar mai mult prin munti, spre est, dar am facut prostia sa nu fac plinul in Roznava si a trebuit sa scurtez spre Poprad.
  12. Salve, Plecarea e de vineri ? Ca daca era de sambata cred ca ma bagam si eu. Intoarcerea pe unde vreti sa o faceti ? Vreti sa stati mai mult in vama sau acolo e doar cazarea, cu ajuns seara si plecat a doua zi dimineata ?
  13. Stiu ca mai vazusem niste extensii pt parbriz, se prindeau fara sa gauresti parbrizul si iti mai adaugau vreo 4-5 cm la inaltime. Si puteai sa-l si reglezi, mai sus sau mai jos. Dar nu mai stiu cine il facea sau macar cum i-ar zice. Iar legat de vibratii si zgomot, eu zic ca e si vorba de obisnuinta... Ceea ce pt unii e prea mult pt altii e normal sau chiar lejer.
  14. Eu am MRA pe Varadero si face mare diferenta. Deci cred ca au dat rateu doar pt varianta asta. Acuma depinde mult si cat esti de inalt, la 1.90-2 metri mai rau face un parbriz inalt, ca iti arunca direct in casca tot vantul. Mai bine sa-l iei in piept decat in casca. Si eu sunt de parere ca la CBF solutia nu e in parbriz, ci intr-o casca buna. Casca pe care o am acum e cam naspa, cam bate vantul pe langa viziera, dar cu aia veche n-am avut nici o problema la vant sau zgomot. Mers destul de mult la 130-160 pe CBF.
×
×
  • Creează nouă...