cry Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Ma gandesc sa plec vineri 23.07.2010 spre intrunirea de la Predeal si sa ma intorc in Bucuresti duminica pe Transfagarasan. In Predeal as prefera sa stau intr-o pensiune pentru ca mi-e lene sa car cort, sac de dormit, izopren, etc, asa ca poate se mai gaseste unul ca mine cu care sa impart patul doua nopti. Daca ii surade cuiva varianta asta, poate plecam impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticoo Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Ma gandesc sa plec vineri 23.07.2010 spre intrunirea de la Predeal si sa ma intorc in Bucuresti duminica pe Transfagarasan. In Predeal as prefera sa stau intr-o pensiune pentru ca mi-e lene sa car cort, sac de dormit, izopren, etc, asa ca poate se mai gaseste unul ca mine cu care sa impart patul doua nopti. Daca ii surade cuiva varianta asta, poate plecam impreuna. Eu plec cu inca un tovaras vineri,dar am pleca mai de dimineata ca sa ne urcam si pe munte.Daca vrei asa da-mi pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Iulie 22, 2010 Autor Share Postat Iulie 22, 2010 Eu sunt liber maine, asa ca mi-e indiferent la ce ora plec. Vorbim... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate