Sari la conținut

cry

Super Membru
  • Număr conținut

    525
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cry

  1. Daca nu sunt mai multe stații in Chitila, eu am ajuns. » Post actualizat in 20 Aug 2016 06:07 An ajuns la PETROM. Plec spre omv » Post actualizat in 20 Aug 2016 06:17 Cred ca ll-am ratat. 0769730810 » Post actualizat in 20 Aug 2016 06:40 O iau incet pe autostrada. Poate ne vedem pe drum
  2. Eu merg pe Transalpina. Am putea merge impreuna pana acolo. Lasa un număr de contact si stabilim dimineata detaliile.
  3. Cam lung traseul. Poate un Veliko? Oricum, iau in calcul si revin
  4. Am avut impresia ca plecati de joi. E perfect asa, vineri la 8:30 ne vedem la OMV.
  5. Poziția pe moto ma cam impiedica sa fac 6-700 km/zi. E cam mult...
  6. Ok. Daca rezolvi, stabilim o modalitate de contact si ne auzim. @apriliacluj: Multumesc!
  7. Vineri intentionez sa plec spre Suceava, la BLACK & WHITE MOTOR FEST 2015. Daca mai sunt doritori, poate ne intalnim undeva si plecam impreuna. Ora plecare: 10-11 (sau o stabilim de comun acord) Traseul ramane de discutat, in functie de ora plecarii. Moto: ZX9R. Ma pot adapta si la un incepator cu chopper 70-100km/h, si la un grup de grabiti 150-200+ Astept propuneri.
  8. Hai sa mai asteptam cateva zile, sa treca ploile astea.
  9. Da, ar trebui inchis. Riscati sa-l suparati pe highlander si sa afle prin metode specifice cine sunteti si unde va gaseste si atunci o sa va para rau ca l-ati luat la misto. Cum draqu` apar oligofrenii astia pe forum nu o sa pot intelege niciodata. Securitate, capitan, Bereta, girofar, Stayer, AG-9 E lumea plina de tampiti...
  10. Asta e singura modalitate, dar e greu sa ai atata coloana vertebrala.
  11. Daca ii intrebi pe pacienti cate le dispar din saloane sau pe cei pacaliti de asa-zisi medici care ii lasa saraci asteptand pe o banca sa-i duca cineva la analize, ai elimina din start optiunea asta. Zona aia e periculoasa si daca tu o scoti greu, poate le va fi la fel de greu si hotilor.
  12. Bravo baieti! Transfagarasanul cu scutere? Aveti c.oaie! Tot respectul!
  13. Se pare ca o sa fim 2 grupuri, pentru ca se pleaca si maine dimineata. Poate ne vedem pe drum.
  14. Bre, hai ca se apropie plecarea si nu zice nimeni nimic. Ramane pentru maine dimineata? Numarul meu de tel. este 0769730810. Da-ti un semn sa hotaram detaliile.
  15. As merge si eu dar numai daca se pleaca de vineri. Chiar as pleca maine, dar pot astepta...
  16. Camerele apartin primariei si sunt folosite de Politia Comunitara. Poti cere politistului care se ocupa de cazul tau sa solicite imaginile respective. Sunt puse la dispozitie in maxim 10 minute (in functie de interesul politistului) si de regula functioneaza, pentru ca exista o firma care se ocupa de asta. Daca nu vezi niciun fel de interes, considera ca esti victima celor -25%.
  17. Da, trebuie. Ala se invartea in toate directiile ba cu o mana, ba cu cealalta pe acceleratie, iar Lamaie dadea blana cu 1-a in urma lui. Nu stiu cum reuseste... (Lamaie nu e ala care facea burn-out cu motorul scos din viteza anul trecut?) Cat despre organizare, mi s-a parut foarte reusita. Bineinteles ca ii ajuta si locatia, dar se vede si preocuparea. Intr-adevar, preturile au fost foarte mari, adica masa de seara m-a costat cam cat am platit la pranz doua feluri de mancare la cabana Cioplea, dar asta e.
  18. Eu sunt liber maine, asa ca mi-e indiferent la ce ora plec. Vorbim...
  19. Ma gandesc sa plec vineri 23.07.2010 spre intrunirea de la Predeal si sa ma intorc in Bucuresti duminica pe Transfagarasan. In Predeal as prefera sa stau intr-o pensiune pentru ca mi-e lene sa car cort, sac de dormit, izopren, etc, asa ca poate se mai gaseste unul ca mine cu care sa impart patul doua nopti. Daca ii surade cuiva varianta asta, poate plecam impreuna.
  20. Acum niste ani, un politist de la rutiera a iesit cu spatele dintr-o curte si a omorat un motociclist. Pana la trimiterea in judecata a trecut un timp (mult timp), apoi a fost pus la dispozitie si mutat la o sectie, unde a continuat sa activeze alti cativa ani. Cand s-a apropiat sorocul hotararii, a iesit la pensie pe caz de boala. Dar este adevarat ca situatia ar fi fost aceeasi chiar daca era strungar la Faur sau gunoier. Asta e legea, asta e tara, prosti suntem noi pentru ca nu avem curajul sa scoatem capul din noroi...
×
×
  • Creează nouă...