Gath Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 Cumpar far complet simson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schumy Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 Am eu unul complet(partea conica,oglinda,geam necrapat)I-am acoperit gaurile pt cele 2 becuri si pt contact si l-am vopsit.fa o oferta in ceea ce priv pretul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 Maine poti gasi unu' aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gath Postat August 5, 2006 Autor Share Postat August 5, 2006 Ma intereseaza un far original complet, cu becuri, contact, oglinda si sticla. Hai, sariti cu oferta ca ma ard banii in buzunar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gath Postat August 20, 2006 Autor Share Postat August 20, 2006 Cumpar far simson complet, nemodificat bani buni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate