Sari la conținut

Gath

Membru
  • Număr conținut

    178
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Gath

  1. Da, rusine mie ca am trecut din viata fara sa inteleg esenta vietii din armata. Generali cu 4* de carton fara sa fi fost pe vreun front, asta va e eticheta. Si in caz de razboi voi sinteti specialistii si noi restul sintem carnea de tun. Da, rusine mie... Cei care intra in structurile militarizate stiu bine in ce intra, cu facilitati specifice, pensii grase si riscuri aferente, restul e gargara.
  2. De la procesul de la Nuremberg nu mai e valabil ce spui tu. Drogul politistilor e sa mearga in coloane oficiale cu viteza mare si cu sirenele pornite. Nu mai transformati toata povestea in scufita rosie omorita de superiorii ciinosi. Apropo de ordinele superiorilor, ai uitat de celebra manifestatie a politistilor de la Cotroceni cind si-au aruncat caschetele si au scandat "iesi afara javra ordinara"? Si-au permis sa faca asta pentru ca sint politie, nu armata, cu diferenta evidenta de statut si incadrare legala. E tragic ca a murit un om, nesemnificativ ca era pe motocicleta sau nu. Chiar trebuie sa profite cineva de moartea lui?
  3. marauder, ai o problema si chiar ma obosesti. Ce am avut de zis cu privire la subiect, am zis pina acum. Poate ca de la gj se vede altfel sau esti prea tinar ca sa stii despre ce vorbesc. iti doresc sa ajungi la batrinete si sa nu dai in gropi.
  4. sint comentarii pentru ca actiunea e deplasata. singurul motiv pentru manifestatie, asa cum vad eu, e ca respectivul a fost politist. pentru ca altfel mor zeci de motociclisti pe strazi si de gropi si de cretini si nu mai manifesta nimeni ci doar da cu rip si dumnezei sa-i ierte pe forum. a fost vreo petitie semnata de toti de pe motociclism.ro catre ministerul transporturilor in legatura cu starea drumurilor? nu am auzit. dar acum e motiv de iesit pe sticla cum zicea un crestin cu imaginatie mai sus. si chestia asta ma dezgusta total.
  5. A murit un om si tu vorbesti de impact emotional mai mare pe sticla? Intr-adevar existenta unor oameni ca tine imi depaseste imaginatia.
  6. asta cu datul bine pe sticla a pus capac. eu zic sa ii ridici o troita ceva si sa vii cu un sobor de popi. ar da bine pe sticla nu crezi?
  7. Ati dat-o in penibil. Politistul nu va era coleg, nu va era prieten, nu impartasea aceeasi pasiune si nici nu l-ati cunoscut. Pe de-asupra mai era si politist si legea rutiera pentru care sintem amendati nu i se aplica. Pentru ce atitea limbi?
  8. Pentru toti cei care au tinut sa scrie ceva in cele 16 pagini de pina acum am citeva idei: 1. E tragic cind moare un tinar indiferent de circumstante. 2. In cazul de fata e imposibil sa nu ajungi la politica si politicieni vs. populatie. 3. Nu era frate cu noi asa cum s-au exprimat unii ci frate cu politistii aia cu 12 clase si 2 ani de Cimpina care ies frustrati pe viata respectiv pe cei care au reusit mai mult si impart amenzi grele pentru chestii minore. Frate cu cei care stau cu radarele pititi prin boscheti ca parasutele si care ii scot nevinovati pe criminalii de pe sosele. Prin 2006 - 2007 cei care sinteti suficienti de batrini si nu ati murit dind cu motoarele in gropi poate ati fost la marsul organizat in memoria unui motociclist omorit de un politist care nu a patit nimic. Pentru ca politistii nu sint obligati sa respecte legea de fapt. 4. In caz ca nu ati observat, cei din coloanele "oficiale" mai au un pic si te scot de pe sosele ca sa treaca scursurile ajunse mari politicieni. Sa dai cu rip si cu manifestatie in cazul unui asemenea politist e alegere personala dar daca era un motociclist oarecare pina acum era inchis dosarul si catalogat drept "motociclist imprudent care mergea cu 200+ si nu a adaptat viteza la conditiile de trafic". Cita vreme politia nu respecta legea circulatiei si e considerata deasupra restului populatiei nu va fi niciodata respectata ci doar injurata si dispretuita pentru ceea ce e de fapt: organ de represiune al statului. Citi motociclisti au murit din cauza gropilor si nu a mai facut nimeni manifestatie pentru ei? zeci? Ipocrizia e mare.
  9. Salut, Un far de simson complet si fara defecte ai cumva? mersi
  10. Da, la cei doi suporti ma refer. Care prind ghidonul de jug. Zi-mi un pret daca ii dai separat. Sarbatori fericite.
  11. Motorul de mobreta are ambreiaj centrifugal? e complet?
  12. Toti papagalii cred ca au in curte aur cu coarne .... foame mare, prostie la fel.
  13. Cit vroia pe stoye si pe EMW?
  14. Care e treaba cu EMW-ul din poza? La ce bani este?
  15. Zundapp. Ma gindeam in balarii si am scris dkw.
  16. zi-ne si pe unde le gasesti poate luam si noi vreuna. cu dkw-ul ne-ai pus capac oricum...
  17. Cumpar far complet AWO sau IFA/MZ BK350. Cumpar ghidon complet, articulatia cardanica, robinet rezervor, chiuloase, releu incarcare, bobine de inductie pentru IFA BK350. Orice alta piesa de IFA/MZ BK 350 la preturi corecte. ym: gaby_tud
  18. Gath

    Accident Cheia

    propun sa incheiem ca deja sintem pe aratura
  19. Gath

    Accident Cheia

    Ne nastem singuri si murim singuri. Cine zice altfel nu stie ce vorbeste. E normal sa iei atitudine impotriva cocalarilor pe 2 roti care au trecut de la ghiul si bmw la motoare ca agata mai repede zdrente (era si o gluma ca o da pe motor pina ii fragezeste poponeata ca sa o penetreze mai usor). Politia e singura vinovata. Astia cu nr indoit ar trebui lasati fara carnet rapid. La fel si aia care se dau cu 200 pe magheru. La fel si aia care se dau pe o roata pe trecerea de pietoni. Selectia naturala se pare ca nu mai functioneaza ca-n alti ani.
×
×
  • Creează nouă...