cristonozaura Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 (editat) ETAPA ... scuze ...graba si oboseala ...si acum nu mai stiu sa modific titlul.... /index.php?showtopic=557840 Editat Iulie 26, 2010 de cristonozaura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 ... pozeee Am reusit sa pun pozele pe net, sunt foarte multe, dar sunt grupate (paginile 1 - 4) Poze Clasa 50cc la Campionatul national de Motocross, Etapa VIII , Sibiu 2010 (paginile 4 - 6) Poze Clasa 65cc - 85cc la Campionatul national de Motocross, Etapa VIII , Sibiu 2010 (paginile 7 - 8) Poze Clasa Amatori / Veterani la Campionatul national de Motocross, Etapa VIII , Sibiu 2010 (pagina 9) Poze Clasa QUAD la Campionatul national de Motocross, Etapa VIII , Sibiu 2010 (paginile 9 - 12) Poze Clasa MX1 / MX2 la Campionatul national de Motocross, Etapa VIII , Sibiu 2010 O sa mai pun cateva poze la MX1/MX2 si urmeaza filmele, care imi vor lua destul de mult timp pana le voi prelucra.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate