Sari la conținut

cristonozaura

Membra
  • Număr conținut

    90
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cristonozaura

  1. http://www.sibiubikeshow.ro/
  2. Am fost azi la ''Adi Service'', faini oamenii...il recomand tuturor.
  3. cristonozaura

    Accidente Sibiu

    Inmormantarea e azi la ora 12. Str. Bacovia la ''Caritabil''. RIP, Ducu.
  4. Chiar plimbare de duminica (duminica asta ) intr-un loc frumos spun eu, culmea , la doar 5 min de Sibiu.
  5. Eu propun sa ne vedem iar joia in R & B ....din cauza vremii .Ce parere aveti ? Inca mergem cu motoarele ,dar nu stiu cat...plus terasa de la Transilvania unde ne.am intalnit in ultima vreme s.a inchis.
  6. cristonozaura

    Service Moto

    Eu stiu ca se sudeaza in argon pe str Moldoveanu (undeva pe la jumatatea strazii) imi pare rau nu stiu nr. casei. Domnul Emil Munteanu.
  7. http://www.sibiul.ro/poze-sibiu/campionatul-national-de-motocross-etapa-v-cupa-sibiu-2011/489/1/
  8. Esti off topic...Kris . E ''motociclism.ro - Loc pt intalniri regulate ale bikerilor''. Multumim intotdeauna pentru poze domnule Gal.
  9. 26 MARTIE 2011 ora 11 http://www.motospeed.ro/ Stadionul Vointa Sibiu
  10. Si eu tot pentru 13. Asa, sa fie cu noroc nu de alta
  11. Da, ce tare ...imi e dor de vremurile alea.... a fost o super faina intrunire.... ca de altfel toate celelalte din Sibiu ....
  12. ETAPA ... scuze ...graba si oboseala ...si acum nu mai stiu sa modific titlul.... /index.php?showtopic=557840
  13. io zic ..... in han duminica .... joia nu stim unde
  14. cristonozaura

    "free Talk"

    DA, DA . corect , multumesc. PS .... nu am luat-o ca pe un atac....io ma bucur ca al meu e de 125....si ma bucur ca nu am frustrari ....ca atunci postam pe alt topic...
  15. In perioada 29 – 30 august 2009, Clubul Sportiv E.M.A. Sibiu, organizează etapa IV a Campionatului Național de Motocross, Liga II, sub egida Federatiei Române de Motociclism. Este prima dată, după foarte mulți ani, când se organizeză un concurs de acest gen, în Sibiu. Cu aprobarea Primăriei Municipiului Sibiu, locul pentru desfăÂşurarea concursului este în spatele monumentului din Dealul Gusteritei, loc pe care, cu mult timp în urmă, a fost un teren de motocross recunoscut pentru frumusețea lui, atât pe plan național, cât Âşi internațional. Prin acest eveniment, clubul doreÂşte reînvierea acestui sport spectaculos în oraÂşul nostru, Âşi readucerea Sibiului în prim-planul calendarului competițional al Federației Române de Motociclism. Program Sambata 29 august 2009 orele 12 - 18 Duminica 30 august 2009 orele 9 - 17
  16. '' Domnisoarele'' cu numele Maria intra gratuit si ''doamnele'' sa plateasca , nu ? ..... Bravo baieti si mai discutam de ''Marian''....Glumesc...vreme faina sa fie !
  17. AM VRUT SA SCRIU ASTA UNDEVA...SI NU AM VRUT SA FIU OFF TOPIC, SPER SA NU FIU AICI...DAR DUPA PAREREA MEA UN CONDUCATOR DE AUTOVEHICUL ( INDIFERENT 2 SAU 4 ROTI) ESTE BUN NU DOAR IN MOMENTUL IN CARE SE POATE LAUDA CA NU DIN VINA LUI S-A PRODUS ACCIDENTUL .... CI UNUL CARE SPUNE " CONDUC DA ATATI AMAR DE ANI FARA SA FIU IMPLICAT INTR-UN ACCIDENT" ASTA INSEAMNA SA STII SA PREVI UN ACCIDENT , SA CONDUCI PREVENTIV SI SA TE GANDESTI IN ORICE CLIPA CA NU STII IN TRAFIC CU CINE TE INTALNESTI .....SI CREDETI-MA LA CE PRIETENE AM CARE SI-AU LUAT CARNETUL IN ULTIMUL AN ....IMI E FRICA SA IES CU MOTORUL CA AS PUTEA SA MA INTALNESC CU ELE IN TRAFIC. ( ASTA NU INSEAMNA CA NU IES ZILNIC CA IES ... DAR CU OCHII MARI CAT VIZIERA)
×
×
  • Creează nouă...