Enduristul Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Filmul evenimentului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 salutare frumos nene angi aveai glume in program cum ptuteam eu sa ajung acolo nu mere nene era urat drumul vati luptat voi dar eu cu tancul ce faceam o saptamana buna la anul deo fi uscat sau oi avea un nou motor mi sa pus pata pe un r1150 gs cu asta razbat oriunde si pot mere si la capatul lumi fara probleme cu stima pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iulie 28, 2010 Autor Share Postat Iulie 28, 2010 salutare Multumim Pompi pentru pepene.Ne-a prins bine,apoi ne-a prins ploaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 ploaie zici potop noroc ca am iesit deacolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiru650gs Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 felicitari organizatorilor ideea e foarte buna .anul viitor sa aveti cati mai multi rideri.la anul tot in aceeasi locatie??bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat August 10, 2010 Autor Share Postat August 10, 2010 .la anul tot in aceeasi locatie??bafta nu va fi niciodata aceeasi locatie.In fiecare an o schimbam dar s-ar putea repeta totusi dupa un interval de 10 ani.Facem ca la scoala ,intalnirea de 10 ani in acelasi loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 Filmul evenimentului filmul pe net http://vimeo.com/13725194 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiru650gs Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 sa faceti un anunt misto sa stie poporu data viitoare...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat August 10, 2010 Autor Share Postat August 10, 2010 sa faceti un anunt misto sa stie poporu data viitoare...bafta Am anuntat si pe aici la Intalniri evenimente excursii, si pe Pro Bike si pe Enduromaniacs, si pe F650.ro ,daca mai sunt si alte forumuri o sa anuntam si pe acelea, numai sa aflam de ele din timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Ce rau imi, pare ca nu veni' si eu, trecerea peste riu , cel mai frumos pasaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate