dragos_lz Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 Doar ce am vorbit la telefon cu Andy si si-a dat acordul ca eu sa public aici urmatorul anunt: A doua editie HillClimbing Sibiu , se va desfasura pe terasele de nisip al carierei din Gusterita in data de 31.07.2010. Locatia se afla la marginea Sibiului, la aproximativ 6 km de centrul orasului in Gusterita si se poate ajunge si cu motoarele de viteza, drumul de 3 km de macadam nefiind o problema, fiind marcat cu indicatoare de orientare. Program: * 09.00 -13.30 – Inscrieri * 12.00 -13.30 – Antrenament official * 14.30 - Calificari * 21.30 - 22.00 – Finala * 23.00 - Concert * 23.45 - Acordarea premiilor Taxa de inscriere 50 de lei http://hillclimb.crazybike.ro/program.aspx Care vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 Poze de la Hill Climbing Sibiu 2010 Filmele sa speram ca apuc sa le pun la noapte, daca nu , peste o saptamana cand ma intorc din concediu. Mesaj completat Gata si filmul, am lasat o singura trecere a fiecarui rider, pt a reusi sa termin filmul in noaptea asta, are aproximativ 8 minute, din cele 40 de minute filmate in total, in timpul zilei, la finale, pe noapte am mai filmat vreo 15 minute cred. HD Video Hill Climbing Challenge Sibiu 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 Cine-i tipul cu GasGas-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat August 1, 2010 Autor Share Postat August 1, 2010 Tipul pe Gas Gas e Mihai Stoichescu. Motocroser si stunt rider. Locul 1 Horica pe Cr 250, locul 2 Bobo de la Sibiu( defapt toti care sunt pe podium sunt din Sb) si 3 Claudiu Vasilescu. Paul Fratila pe motorul nou a terminat din pacate doar pe 4. Poze se gasesc intr-un articol intitulat Hill Climb bla bla bla din linkul din semnatura. PS: pacat ca s-a suprapus cu 12 hour enduro, sau mai bine zis, 12 hour s-a suprapus cu hillclimbul, ca asta era anuntat de mult. Dar asa e in tenis, nu poti sa fi peste tot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 PS: pacat ca s-a suprapus cu 12 hour enduro, sau mai bine zis, 12 hour s-a suprapus cu hillclimbul, ca asta era anuntat de mult. Dar asa e in tenis, nu poti sa fi peste tot... Felicitari pentru concurs... ...dar tin sa precizez, ca "Hargita 12 hour Enduro" a fost anuntat oficial pe 15 ianuarie !!! Nu cred, ca HillClimbing-ul a fost anuntat mai devreme Organizatorii de concursuri (printre care si organizatorii Hargita 12 hour Enduro) s-au intalnit la Rasnov, si s-a stabilit un program pentru competitii (cele in afara Campionatului National) unde ne-am inteles sa incercam sa nu organizam mai multe evenimente enduro in aceeasi zi. Calendarul era public din data de 15 ianuarie : vezi aici Din pacate nu au participat toti organizatorii la acel eveniment... Cu stima, Mesaj completat Chiar si aici pe forum am anuntat mai devreme: Hargita 12 hour Enduro : 14 iulie HillClimbing Challange : 27 iulie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktk79 Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 Tipul pe Gas Gas e Mihai Stoichescu. Motocroser si stunt rider. Locul 1 Horica pe Cr 250, locul 2 Bobo de la Sibiu( defapt toti care sunt pe podium sunt din Sb) si 3 Claudiu Vasilescu. Paul Fratila pe motorul nou a terminat din pacate doar pe 4. Poze se gasesc intr-un articol intitulat Hill Climb bla bla bla din linkul din semnatura. PS: pacat ca s-a suprapus cu 12 hour enduro, sau mai bine zis, 12 hour s-a suprapus cu hillclimbul, ca asta era anuntat de mult. Dar asa e in tenis, nu poti sa fi peste tot... Inainte sa acuz pe Clubul Kunn Racing ca sa suprapus cu HillClimbing ar fi bine sa precizezi CAND si UNDE a fost anuntat evenimentul din sibiu ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat August 2, 2010 Autor Share Postat August 2, 2010 NU vreau sa se inteleaga ca acuz clubul Kunn de ceva, nu am dat cu paru, nu am acuzat. Eu am spus ca Harghita s-a suprapus cu Sibul pentru ca eu auzisem de hillclimb prima data si dupa de Harghita. Imi cer scuze daca cineva din clubul Kunn Racing a fost deranjat de ce am scris, nu a fost cu intentie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 pozele> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate