Vizitator TazzY Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 Acum cateva zile am fost la o endureala si am vazut niste italieni cu Africa Twin si Dominatoare care s-au apucat sa desfaca capacul de la ulei, au scos tija aia si dadeau pe mana sa vada culoarea... Fiecare se lauda cu o culoare mai buna... Care e faza.. ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_ipaq Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 Si tatal meu facea la fel. Practic pe mana uleiul care-l folosea el era transparent sau de o culoare usor maronie/bej. In plus, se simte la mana cat e de "fin"... Din pacate nu e valabil oricand si oriunde. La masina mea, uleiul e ingrozitor de negru, desi e tot "fin", pana nu am verificat direct in bidonul nou nout culoarea am fost dezamagit. E un ulei sintetic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate