Sari la conținut

big_ipaq

INACTIV
  • Număr conținut

    168
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de big_ipaq

  1. Am spus mai sus tot ce era de spus, tu doar ai mai oferit un exemplu relativ la ce spuneam...
  2. Poftim exemplu... Uite Aline ce prieteni ai avut. :twoup:
  3. Probabil, daca spui tu, sunt greu de cap, ca vad ca le stii tu pe toate. Te las sa comemorezi si cum spune si titlul celuilalt topic, sa omagiezi. Singurul mod prin care poti omagia si comemora un asa om, sigur in opinia mea, este sa purtam povestea trista cat mai departe, SUBLINIIND greselile facute de acela, in speranta ca altii nu le vor mai repeta. Eu asa cred. Asta e singurul fel... Asa va ramane cu siguranta in istorie in mintea cuiva. Chiar daca acele greseli sunt doar greseli de prevenire, nu direct cauzatoare... Asa putem face ceva. Spunand lasati-l sa se odihneasca in pace, cui foloseste?
  4. Pastreaza tonul decent, cum am facut-o si eu. Asa cum tu ai libertatea sa-ti exprimi durerea - intr-un topic separat, sau chiar aici - altii au libertatea sa invete ceva din o tragedie, indiferent daca tu crezi ca s-a mai spus sau nu si indiferent daca tu crezi ca are rost sau nu. Daca o viata e salvata - dar nu ma astept la asa ceva, dar macar un accident evitat - si tot e un castig si cineva n-a murit in van. Daca Alin a fost baiatul bun despre care auzim cu totii c-a fost, eu unul sunt convins ca si-ar dori asta in loc sa stie ca plangem ca niste muieri si nu lasam pe nimeni sa spuna nimic de rau. Eu asta mi-as dori, dac-as muri. Macar sa nu mor in van. Tu probabil, ai vrea altceva, dar cum e o tara libera, doar te rugam sa nu dai lectii celorlalti despre ce sa vorbeasca si despre ce nu, atata timp cat o fac pe un ton decent si inteligibil. Nu e greu.
  5. Nu trebuie s-o tratezi rece. Nimeni n-o face. Dar acum ai si topic special sa plangi pe Alin. De ce te-ar deranja orice post aici, nu pot sa inteleg. Probabil zicala veche romaneasca, despre morti numai de bine...
  6. De ce-ar trebui cuvinte frumoase si calduroase AICI? Durerea adevarata se tine in suflet, nu se striga in gura mare in mahala sau pe forumuri de discutii.
  7. Eu nu sunt de acord. Daca vreti liniste, mergeti la mormant. De ce stati sa cititi forumul? Forumul e bun pentru ca altii sa invete dintr-o tragedie. Din cauza asta si discutiile. Nu folosesc celor plecati dintre noi. Folosesc celor care mai sunt inca aici si pot fi ajutati. Daca ti se pare ca asta nu e liniste, poti sa nu citesti... Nimeni n-o face sa "vorbeasca de rau un mort". In plus, oricine ar fi cel decedat, eu cred c-ar DORI ca ceilalti sa nu pateasca la fel in loc sa stam ca muierile si sa spunem cuvinte de bine despre el.
  8. N-am inteles logica ta. Motociclisti omorati de masini au fost si vor fi multi si dupa cum se vede, unor incepatori, tot nu le e frica. De ce le-ar fi conservarilor dupa ce unul e omorat de un motociclist?
  9. Crezi ca incepatorului de la ghidon i-a spus cineva?
  10. Suntem neputinciosi in fata mortii. Odihneasca-se-n pace!
  11. Fir-ar. Ne-ai dat palpitatii. Nu aratai prea bine, intins acolo pe jos.
  12. Corect. Totusi faptul ca avea casca pe cap si nu misca nu era semn foarte bun. Totusi, daca ambulanta l-a luat, e un semn bun. Cand e de rau, ambulanta nu face nimic, doar constata si pleaca. Am senzatia ca ambulanta a ajuns foarte repede si ca politia era deja in zona.
  13. Maj, da-mi voie sa nu fiu de acord. Eu duceam pe cineva la aeroport. Avea de prins un avion. Politia era acolo deja si am ajuns cu salvarea deodata. Crezi ca puteam ajuta cu ceva? In plus nu ai unde opri acolo in siguranta, si asa e un trafic infernal. Cand m-am intors in 15 minute, ma gandeam sa opresc, dar motociclistul nu mai era si cineva avea deja grija de motocicleta. Martor la intamplare n-am fost. Deci, de ce sa fi oprit? Am postat aici, ca un raport, sa stie lumea ce se mai intampla. A deranjat asta cu ceva? Stergeti topicul, nu e greu.
  14. Faptul ca l-a luat ambulanta e totusi semn bun.
  15. O motocicleta alba cu ceva dungi rosii (m-as hazarda sa spun o honda) de viteza cazuta pe sensul spre Bucuresti, chiar inainte de noul pasaj. Motociclistul nemiscat intins dupa parapetii de protectie, fie inconstient, fie nu misca sa nu se intample ceva, oricum intins pe spate. Un politist si 2-3 curiosi. Salvarea venea in viteza dinspre Bucuresti, i-am facut loc sa treaca. Cand m-am intors de la Otopeni, in 10-15 minute, motociclistul nu mai era si oprise un Enduro albastru, al carei proprietar parea sa aiba grija de motocicleta lovita. N-am vazut prin preajma, desi posibil sa fi fost, alte vehicule implicate. S-auzim de bine cu cel picat.
  16. Ai grija pana, tine-o la rece pana ajungem si noi. Odihneste-te in pace.
  17. Cum definesti un drum secundar sau unul principal si cum il semnalizezi? De unde stii care e care? Prioritatea de dreapta e sfanta. Daca ai condus in Germania prin orase, ai fi inteles. Primul lucru care-l reinveti este prioritatea de dreapta. La noi nu prea se respecta.
  18. Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace. I se spunea Cobra sau nu? Juca tenis? A facut facultatea la Timisoara?
  19. Sper ca nu i se spunea Cobra... Cel pe care-l stiu eu era un tip inalt si-l cheama Radu "Cobra" Popescu.
  20. Sau pot reformula... Tamponarea "usoara" o genereaza cel care nu se asigura. Pericolul mortal e generat de viteza. ("usor" - sigur in cazul nostru e un termen relativ, dar ma refer la cazurile care nu implica deces)
  21. Cu tot respectul pentru noi toti si in special pentru cei apropiati celui din subiectul de fata... O conserva care nu se asigura si merge cu viteza legala, e periculoasa, dar nu pune in pericol viata celor care merg legal. Sau nu intr-o mare masura. In schimb o motocicleta la 100 km/h e periculoasa si pentru pietonii din jur si pentru soferii din jur, e periculoasa pentru oricine. Pe ce strada ti-ai lasa copilul sa mearga la scoala? Pe strada unde merg conservarii care nu se asigura cu viteza legala sau pe strada unde trec motocicletele cu mult peste 100 km/h?
  22. Aici e cheia. Daca se stie ca sunt multi idioti pe sosea, de ce mergem cu asa viteza pe un bulevard plin de ei?!? Odihneasca-se-n pace. Eu cred ca ar trebui sa fie culpa comuna, sau chiar mai rau.
×
×
  • Creează nouă...