mynake Postat August 5, 2006 Share Postat August 5, 2006 Salut, akum itzi raspund frate de la Mures, direkt pe forum, caci tu m`ai sunat, asha cred ka este cat se poate de oficial ! Pai shi eu am fost la Tg. Mures shi nu m`a cinstit nimeni frate, dar cine vine de departe, mai mult de 400 de km de Pitesti - Budeasa, va fi premiat cu 5 beri de care vrea el, ka merita ! Or sa mai fie si alte bonusuri de genul "tricouri pentru dus" (valabil doar ptr. fete), parcare la VIP-uri shi altele... Aha, shi scuze ptr greseala deja pusa`n primul anuntz(inrurire..), sa nu ma impushti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 5, 2006 Share Postat August 5, 2006 e chiar asha de greu sa deschidetzi un topic in care sa datzi toate datele shi tre sa caut informatziile pe tot furmul bafta la organizare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat August 5, 2006 Share Postat August 5, 2006 e chiar asha de greu sa deschidetzi un topic in care sa datzi toate datele shi tre sa caut informatziile pe tot furmul bafta la organizare!!! Dupa cum se vede omul e nou pe forum si le-a cam facut varza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate