costi_popa Postat August 5, 2006 Share Postat August 5, 2006 eu m-am saturat s-o laud, voi ce ziceti? o fi ea coomunista *(chiar dc e din 91) dar ma duce peste tot:) si e tare cuminte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat August 5, 2006 Share Postat August 5, 2006 frumoasa sa o stapaneshti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat August 5, 2006 Share Postat August 5, 2006 Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea in continuare asa cum ai avut pana acum .Zici ca abia e scoasa din cutie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_popa Postat August 6, 2006 Autor Share Postat August 6, 2006 multumesc, multumesc o sa o dau totusi, sa mai invete si alcineva de la ea.... asta e, o sa imi iau si eu alceva, un pic mai evoluat. ce sa-i fac, asta e, nu? tre sa merem mai departe ce-mi recomandati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S George Postat August 6, 2006 Share Postat August 6, 2006 multumesc, multumesc o sa o dau totusi, sa mai invete si alcineva de la ea.... asta e, o sa imi iau si eu alceva, un pic mai evoluat. ce sa-i fac, asta e, nu? tre sa merem mai departe ce-mi recomandati? suzuki gs:e cam la fel, numa' ca-i o japoneza de 2 ori mai puternica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baracuda Postat August 6, 2006 Share Postat August 6, 2006 Foarte ingrijita, bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate