Lehamith Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 cam tarziu dar acu stiu si eu cum se pun pozele > numai de clatit ochii, n-am sa intru in detalii ca nu-s prea multe si poate nici interesante, asa ca las numai pozele si e de ajuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free rider Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 Daca la o intrunire asa mica se aduna motoare asa tari imi imaginez la una cu traditie ce-o fi... Frumoase pozele mie mi-au placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lehamith Postat August 1, 2010 Autor Share Postat August 1, 2010 asta chiar era o intrunire mica...din pacate nu stiu unde sa-i gasesc pe bikerii astia, poate au si ei un forum...eu nu l-am gasit hehehhe ahhh..si astia sug 1-3 beri si dup-aia se pun pe motoare, niciun accident and shit, nu se varsa nici unu...nu stiu cum dracu, iar potera nu e prin zona sau daca e sunt prea multi bikeri sa-i mai i-a la intrebari. Sincer nu stiu daca am vazut vreun biker sa nu bea macar o bere la halba...mai era si in plina zi cu soare puternic...in fine, poate`s obisnuiti. Dar per total chiar ai la ce sa-ti belesti ochii, sunt multi obsedati de modificari la choppere, plus ca pe seara cand am trecut pe acolo era si o scena de cantat etc, pe la motoare se perindau cocalari (emigranti marocani si astia numa de kkturi se tin). Habar n-am daca furau din case`uri, pareau placut impresionati de bikes. Am tot vazut prin ro ca la intruniri in plin spatiu public (SMAEB ex.) te mai gaseai ca pe motoru tau se suie unu`altu. Aici n-am vazut nimic de genul, te uiti si te holbezi pe toate partile dar nu atingi Ma gandesc ca la faze de astea sar toti ca arsi...sau nu? oricum...va zic asa de "vazut" cum e si prin alte parti extrem de nesemnificative. Ma gandesc la Smaeb 2009 cand un biker si-a gasit motoru mutat la naiba, o tipa se catara pe motoru unei bikerite, alti cocalari mai "lasau" motoru sa cada de-an sulea + nu mai zic probabil butoneaza toti si umbla la bike...off ce nervi m-apuca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate