Cristian_99 Postat August 6, 2006 Share Postat August 6, 2006 Salut Am cumparat un poketbike pt nepotu' meu si as vrea sa stiu si eu cum as putea sa-l limitez,sa nu prinde viteza max 20-25.....Am incercat din reglajul de la maneta de acceleratie....tot degeaba.... Pls help me!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat August 6, 2006 Share Postat August 6, 2006 tai cablu de acceleratie il faci mai mic... sau limitare in carburator.... poti sa pui si pe evacuare da nu rpea ai unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dariusake Postat August 6, 2006 Share Postat August 6, 2006 Daca te ajuta cu ceva, in momentul in care are dat soclu la max nu se mai duce la viteza maxima(cred ca se ineaca sau ceva ....), cel putin asa s-a intamplat cu pochetu cu care m-am jucat eu. In rest nu mai stiu .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat August 6, 2006 Share Postat August 6, 2006 Poti sa pui o saiba unde intra evacuare in motor... Ies mai putzine gaze deci merge mai incet.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_99 Postat August 7, 2006 Autor Share Postat August 7, 2006 Multumesc......in caz ca mai auziti ast...dar totusi o sa incerc asasa vedem ce iese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lluparo Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 Daca pe cablul de acceleratie are un intinzator reglabil , ajustezi din el, atit cit vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate