dj cos Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 sal too all care ma poate ajuta cel mai bine cu un manual de reparatie la un italjet 350 scott in 4 timpi ca sincer ii ceva serie limitata cred ca rar gasesti mobre deastea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 sal too all care ma poate ajuta cel mai bine cu un manual de reparatie la un italjet 350 scott in 4 timpi ca sincer ii ceva serie limitata cred ca rar gasesti mobre deastea serie limitata e orice italjet din pacate... 1. ala nu e un cross ci un trial bike 2. italjet nu a fabricat prea multe motoare ci a cumparat de la diversi (suzuki, cagiva, piaggio) parerea mea e ca daca ai probleme cu motorul, e bine sa identifici producatorul motorului si sa cauti manual si piese de la acesta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dj cos Postat August 2, 2010 Autor Share Postat August 2, 2010 shitt am stiut eu ca nu ar fi trebuit sa il cumpar dar asta e . mersi deocamdata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate