legionaru Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 Servus, Am auzit ca ar merge amortizoarele spate de la cateva japoneze la Dnepr. A mai pus careva? Daca da, de la ce japo? Ca sa imi iau noi de Dnepr parca nu m-ar tenta (stiti voi cu piesele actuale de Dnepr) si daca merge de japo tare m-as baga si eu, ca ale mele sunt cam varza (cam 500 metrii dupa ce intrii intr-o groapa/denivelare, sare ca o broasca, din cate mi-a zis un prieten care m-a ajutat sa fac rodajul. Eu nu am observat, ptr ca mai mult de 500m intr-un perimetru mic nu am mers pe ea, ca nu am carnet inca). Mersi in avans ptr raspunsuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat August 8, 2006 Autor Share Postat August 8, 2006 chiar asa? sunt primul care a auzit de asta? sau primul care vrea sa incerce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopper_awo Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 chiar asa? sunt primul care a auzit de asta? sau primul care vrea sa incerce? io am renuntat cu totul la ele, pentru ca-mi fac cadru rigid vezi ca vindea cineva niste telescoape de VN, daca am retinut bine...si am vazut acelasi model pe-o nipra modificata super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat August 8, 2006 Autor Share Postat August 8, 2006 asta vream sa aud mersi anyone else? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAF Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Am eu un Dnepr cu amortizoare de VN (l-am cumparat de curand) si se comporta destul de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucyfire_legion Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 asta am eu pe nepra mea.sunt de kawasaki de 8oo pe azot,se potrivesc perfect fara nici o modificare in locul celor originale.iti recomand asa ceva,eu am fost de la lepsa la ojdula pe drumul ala nenorocit cu prietena si cu bagaje si credema au facut toti banii,cu cele originale cred ca pupam glia strabuna. toate bune, cred ca se vad destul de bine in poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat August 22, 2006 Autor Share Postat August 22, 2006 mersi baieti ma apuc sa caut sa vad ce gasesc. Am vazut ca alea de VN trebuiesc un pic modificate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate