god666 Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 (editat) in intersectie la grigorescu unde e soldatul era un logan rosu pe avarii si o motocicleta pe cric perpendiculara pe directia loganului(la vreo 2 metrii de masina) cand am ajuns eu politia facea masuratori. am intrebat un taximetrist care era parcat in intersectie: nu stiu frate ca mai devreme am ajuns... cred ca ala cu masina nu a dat prioritate(raspunsul lui). mai era o masina a unei firme de paza particulare. il intreb si pe ala: nu stiu ca am ajuns dupa accident... nu stiu ce s a intamplat... ala cu motoru are pana pe fata... cred ca a facut explozie si a pierdut controlu'...habar n am... ori a fortat vreunu rosu'. i am intrebat pe amandoi daca au vazut salvare ceva si ambii au raspuns negativ. eu am ajuns cam la o ora dupa ce s a intamplat chestia(sau asa cred) motorul era un street-enduro sau ceva de genu'... culoare si numar nu stiu poate aveti idee si elucidati misteru Editat August 9, 2010 de god666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 in intersectie la grigorescu unde e soldatul era un logan rosu pe avarii si o motocicleta pe cric perpendiculara pe directia loganului(la vreo 2 metrii de masina) cand am ajuns eu politia facea masuratori. am intrebat un taximetrist care era parcat in intersectie: nu stiu frate ca mai devreme am ajuns... cred ca ala cu masina nu a dat prioritate(raspunsul lui). mai era o masina a unei firme de paza particulare. il intreb si pe ala: nu stiu ca am ajuns dupa accident... nu stiu ce s a intamplat... ala cu motoru are pana pe fata... cred ca a facut explozie si a pierdut controlu'...habar n am... ori a fortat vreunu rosu'. i am intrebat pe amandoi daca au vazut salvare ceva si ambii au raspuns negativ.eu am ajuns cam la o ora dupa ce s a intamplat chestia(sau asa cred) motorul era un street-enduro sau ceva de genu'... culoare si numar nu stiu poate aveti idee si elucidati misteru a trecut u prieten de-al meu pe acolo aseara motociclisti fiind a oprit - a intrebat - la fel nimeni nu stia nimic parca intersectia aia e supravegheata video Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
god666 Postat August 10, 2010 Autor Share Postat August 10, 2010 da e supravegheata video sunt niste camere pe blocurile de 10 etaje tare sunt curios ce si cum filmeaza ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate