Sari la conținut

mbk ....


ALT_ZOLA
 Share

Postări Recomandate

Salut . vin cu o rugaminte ceva mai ciudata , si anume caut ceva poze cu un mbk indiferent de an ''dezbracat'' deci fara carene ...

Nu detin acest model deci imi este cam imposibil sa vad cum arata cadrul lui .

 

Multam .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca tot esti asa curios ... am sa iti spun .

Ma bate gandul ca la iarna sa imi fac un tadpole trike , ''carosat'' in genul masinilor de f1 vintage .... deocamdata este doar o ideie .

Si da am ales tipul asta de scuter caci mi se par mai ieftine piesele in plus detin un set de 80cc pentru el , iar unul decent nu sare de 200e ma refer la modelele vechi) .

Deci in principal ma intereseaza sa vad cum se pot monta 3 lonjeroare , unde in mod normal s'ar tine picioarele .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai am spus tadpole nu delta si in nici un caz atas .

Adica ceva de genul asta dar cu ceva modificari , adica punte fata tip h , tractiune evident spate plus o coaja tranita deaspura .

prcatic orice se poate face atat timp cat ai destui bani si cunostinte :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sincer incep sa cred ca postezi doar pentru a te afla in treaba ...

Afara este frumos , plimbati jucaria pe afara , si atunci cand postezi posteaza ceva calumea , nu posturi de maxim zece cuvinte in care spui practic ... nimic .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai tu crezi ca tot ce zboara se mananca? iei un scuter, ii pui doua roti pe fata, pe spate faci roata sa vireze asa usor? ai nevoie de STABILITATE. SIGURANTA. sau o pornesti,te urci in ea, prima curba la stanga si se blocheaza directia. frane. suspensii. o gramada de porcarii pe care nu poti sa le faci amatoreste. nu ma refer la omologarea la R.A.R, ma refer la tinuta ei de drum,o masinarie ca asta trebuie verificata in toate situatiile: frane,curbe, urci,cobori,intri in depasire...de asta spun ca nu ai Siguranta si iti rupi gatul cu ea.

iti urez succes si sa pui poze cu ea,sa vedem ce iese. daca o faci sa mearga ok iti dau o bere.sau o naveta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In primul rand as vrea sa spun ca deocamdata discutia este pur teoretica , in al doilea rand nu as fi la prima constructie de genul asta , asta vara am fcaut un tadople recumbent cei trept bicicleta , care se comporta decent , ''teoria '' este aceiasi .

Suprafaaa de contact din spate este mica ca la orice scuter :laugh: si sincer nu vad dece ar vira , rotile din fata vireaza , singura problema legata de aderenta rotii spate este atunci cand greutatea este mult in fata , atunci o sa inceapa sa patineze la accelerai bruste de exemplu .

Revendind la puntea fata , am spus mai sus este o punte de tip H , deci dubla bascula asemanatoare celor de atv , de la care se pot adapta basculele sau la nevoie se pot face si monta pe capete de bara , mai greu este insa cu fuzetele care ar trebuii facute pe un cnc ceace implica ceva timp pierdut pe solidworks si bani la masinist .

Legat de stabilitate , din start iti spun ca este destul de mare dat fiind faptul ca centrul de greutate este foarte jos , dar evident se poate rasturna ca orice vehicul pe doua trei sau patru roti .

Linkul de mai sus este dat doar pentru a vedea proportile .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am spus ca este doar o ideie .... si chiar daca m'as apuca deabia prin iarna , decoamdata am trei moto din care vad ca nus e alege nimic , cum fca rost de ceva piese vad ca este scrticat si altceva ... si tot asa ... si apoi urmeaza alergaturi cu rar itp :|

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...