zzone Postat August 9, 2006 Share Postat August 9, 2006 Salut.AM si eu o intrebare. As vrea sa plec intr-un weekend pe traseul mentionat in titlu: Slatina-Pitesti-Curtea de Arges - Vidraru - Balea - Transfagarasean - Sibiu - Vlacea - Slatina(back). Imi poate si mie spune cineva cam in ce conditie este drumul , care ar fi cel mai bun traseu de urmat , loc de cazare pt o noapte, chestii d-astea? Va multumesc anticipat. Merg cu o Kawa ZX-6R . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat August 10, 2006 Share Postat August 10, 2006 ÂŞtiu doar o parte din traseu: PiteÂşti-Vidraru - rezonabil Vidraru- până la coada lacului e foarte prost, pentru o vitezană e cam chinuitor: găuri din belÂşug, nisip nu doar în curbe, ci pe alocuri Âşi pe mijloc urcarea până la Bălea lac - perfectă, bună de raliu - coborârea spre Sibiu - asfaltul bun, dar cu mini-făgaÂşe longitudinale care te "fură" dacă ai cauciucuri înguste Restul drumului e OK din câte am auzit, dar nu bag mâna în foc pentru ce mi-au spus alții. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_eu Postat August 10, 2006 Share Postat August 10, 2006 Asa este,cum a spus el.In concluzie,drumul este execrabil pana la cantonul piscu negru,dupa,mai sunt 14 km de asfalt rezonabil,cu denivelari ici-colo.Eu am fost luni cu un TA600 si m-am enervat in prima portiune si i-am transmis toate urarile de "bine" aluia care nu vrea sa repare soseaua. Ca peisaj...merg in Trans de 13 ani si inca ma atrage... Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat August 10, 2006 Share Postat August 10, 2006 drumul vidraru-balea lac este laser de enduro cu suspensiile moi si chinuitor pt restul. in rest drum normal de romania! peisajul compenseaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzone Postat August 10, 2006 Autor Share Postat August 10, 2006 multumesc mult pentru raspunsurile prompte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate