Shobolanu' Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 Sa fi tare atent la torsiunile laterale... parerea mea. Furca sa joace numai pe verticala si asta la fortele imense ale unui viraj la 100 km/h... 5 centi de la mine. bafta majora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Octombrie 11, 2010 Autor Share Postat Octombrie 11, 2010 Sa fi tare atent la torsiunile laterale... parerea mea. Furca sa joace numai pe verticala si asta la fortele imense ale unui viraj la 100 km/h... 5 centi de la mine. bafta majora numai si numai pe verticala! nici nui dau voie in alta directie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 Am spus asta pt ca la furcile din ultima poza... ffff... nu as baga mana-n foc deloc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Februarie 7, 2011 Autor Share Postat Februarie 7, 2011 http://www.bitterendchoppers.com/JunkYardDog.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat August 24, 2013 Autor Share Postat August 24, 2013 cum au trecut ani. http://www.jockeyjournal.com/forum/showthread.php?t=94573&page=2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat August 24, 2013 Share Postat August 24, 2013 nostalgic tovarase ? :sau old news sunt acum fresh news ? o_0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat August 24, 2013 Autor Share Postat August 24, 2013 nostalgic tovarase ? :sau old news sunt acum fresh news ? o_0 sa speram! fresh news! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate