Lancelot Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 thank you friends for visiting us and I liked it You are wellcome, my friend. We enjoyed our stay in Veliko Târnovo. You can see that from our pictures posted here. The festival was great and next time I'll be there again. Maybe we'll meet to mug a beer or two. Zdravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 si de ce nu l-ai luat in brate? Nu eram atat de beat sa iau lumea in brate. Pur si simplu am stat intr-o zona unde se vorbea romaneste, am vorbit cu unii de pe acolo, si probabil toti romanii care nu se dusesera inca la culcare din motove de exces de alcool au fost atrasi de ce scria pe tricoul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat August 26, 2010 Autor Share Postat August 26, 2010 Ne vedem si la anul ce vine... mai multi, sper ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 (...) probabil toti romanii care nu se dusesera inca la culcare din motove de exces de alcool au fost atrasi de ce scria pe tricoul ala. hehehe!..., adică erau atraÂşi de haiducie? :-)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 hehehe!..., adică erau atraÂşi de haiducie? :-)) Nu, de faptul ca acolo pe tricou scria in romaneste. Ce e asa de complicat? Daca merg in strainatate si casc gura la un concert si vad diverse tricouri poate ma prind care sunt co-nationali cu mine. Asa ca ma duc in zona si toata lumea vorbeste romaneste (sau moldovineste, ca sa fiu rautacios). Atata timp cat astia nu sar la bataie, nu zbiara altceva decat ce se canta in microfoane ci se comporta absolut normal mi se pare normal sa stau prin zona aia si nici macar nu trebuie sa cer voie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat August 29, 2010 Autor Share Postat August 29, 2010 (editat) Am mai gasit unele... Editat August 29, 2010 de SorinSenior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate