Bestie Postat Martie 29, 2004 Share Postat Martie 29, 2004 M-ar interesa pinoanele de la vin 1 si 2, placute de ambreiaj de pluta, si o aripa de fata, dar buna, ca am doua naspa! Astept mesajele voastre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumpingdog Postat Martie 29, 2004 Share Postat Martie 29, 2004 Sa inteleg ca nu ai gasit la Cristi. Mai ai doua variante: te duci in targ. sau iti dau eu un nr de telefon 0722695431 Costi parca il cheama. Sta chiar langa magazinul lui Cristi. Are multe piese de Minsk din dezmembrari. Ai grija pe mine a incercat sa ma pacaleasca la bani, m-a vazut mai pustiulica si s-a aruncat la niste preturi de nesimtit. L-am refuzat elegant. Deci ai grija. Mai era unu, parca Mutu sau asa ceva care vinde piese de Minsk, il gasesti in targ duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bestie Postat Martie 30, 2004 Autor Share Postat Martie 30, 2004 Unde sunt pozitionati in targ baietii cu piese de motociclete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumpingdog Postat Martie 30, 2004 Share Postat Martie 30, 2004 Vis-a-vis de intrarea in targul de masini, pe partea cealalta a raului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate