Sari la conținut

Bestie

Membru
  • Număr conținut

    67
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    alex_beasty

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2003
  • Motocicleta
    Kawasaki ZX6R 636
  • Numar Moto
    B - 89 - LJW

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Minsk 125, Honda CBR F3 600F, Kawasaki ZX6R 636 B, Minsk 125

Bestie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Bestie

    Minsk

    Salutare! Acum 10 luni am achizitionat un Minsk si eu. L-am dus la mecanicul "meu" din vremea "sportivelor japoneze". Dupa aproape un an in care a fost desfacut si... abramburit..ca nu stiu exact ce merge la el si ce nu, l-am luat inapoi ca tipul nu isi dadea interesul deloc. Ideea este ca am un Minsk ce tre' bibilit putin, reglat, inlocuite unele piese... Imi puteti recomanda un garaj din Bucuresti unde sa gasesc un om priceput la comuniste si care s-ar baga la asta ceva? Va multumesc anticipat.
  2. Am si eu nevoie de un kit de reparatie pentru carburator Pacco si o carcasa de plastic care face legatura catre filtrul de aer. Unde as putea gasi. Cine se mai ocupa de piese de Minsk in afara de www.piesedrujba.com. Acolo nu mai au pe stoc.
  3. Nouati despre acest Minsk? Ce se mai intampla cu el?
  4. Bestie

    Minsk

    Multumesc Momentan este in afara Bucurestiului. Trebuie sa-l aduc in oras zilele urmatoare si apoi sa il duc undeva unde ii pot face o "evaluare". Eu am "mecanicul meu", de pe vremea cand am avut Honda si Kawasaki, dar inca nu l-am abordat. Nu cred ca se pricepe la comuniste. Am gasit, intamplator, pe net, o firma ce zice ca face reparatii, reconditionari, restaurari... le-am dat un mesaj pe FB, pana acum n-au raspuns. http://www.motom.ro/ Stiti ceva de ei? Sau... mai bine, unde-mi recomandati voi? In principiu, motorul nu are probleme, dar dupa ce nu a functionat peste 15 ani ma gandesc ca ar fi bine sa-i verific/schimb simeringuri, garnituri si alte chestii ce ar putea fi atinse de patina timpului. Ca si piese, cam care mai este "piata"? Eu am gasit site-ul cu piese de drujba si minskparts.com... Ah, ca si prima chestie,... am vazut pe Vietnam Minsk Club ca cei de pe acolo si-au pus pe fata frana pe disc. E dificil, costisitor? » Post actualizat in 16 Nov 2016 08:10 Exista vreun alt forum din Romania unde sa se "intalneasca" cei ce au "comuniste"? Unde sa fie ceva mai multa "viata", sa existe discutii...? » Post actualizat in 19 Nov 2016 21:01 Exista vreun alt forum din Romania unde sa se "intalneasca" cei ce au "comuniste"? Unde sa fie ceva mai multa "viata", sa existe discutii...?
  5. Bestie

    Minsk

    Achizitie proaspata. In mare - 92 - 7.000 km - tinuta in casa din '98. Acte.
  6. Bestie

    Minsk

    eu am avut un minsk care avea pe spate roata de jawa. ti-as recomanda sa faci asta. se schimba cu totul modul in care sta pe sosea. Si am vazut ca zicea cineva de viteza maxina a minsk-ului de 80 kmh. tin sa il contrazic. Am mers cu 3 insi pe ea cu 95 kmh Atasez cateva poze sa vezi cum arata cu roata de jawa pe spate
  7. de fapt nu neaparat de ZX6R, ci sa fie un disc de frana in 5 prezoane, dar sa mearga prins pe o roata de ZX6R
  8. Are cineva un disc de frana de spate? de japoneza? Mai exact de Kawasaki ZX6R? Am etrierul si nu am discul. SH evident m-ar interesa, nu nou.
  9. da, se pare ca releul este probl. Am sa il schimb cu unul de IJ. sper ca asta sa rezolve probl.
  10. si eu am unul de vanzare. Uita-te la semnatura mea!
  11. Pacat ca nu esti din Bucuresti, pt ca am pe mana o Jawa care mi-a mancat sufletul
  12. maine fac asta. te anunt cum si ce gasesc. sper sa-i dau de cap
  13. o Jawa cam cat merge? Vit. max? Si cea de croaziera cam care ar fi? Si.. m-ar interesa si consumul , cam care este?
  14. thx a lot pt scheme. sper sa imi fie de ajutor. adica cea cu carbunii. pt ca releul de incarcare sincer sa spun nu stiu la mine unde se afla pt ca eu nu mai am acele cutii laterale. Uite cam cum e la mine:
×
×
  • Creează nouă...