zudiac Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 in acest week end... care ai 2 locuri libere?? sau vecini cunoscuti amici.. ... gen.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 daca vrei pana la varna va iau eu. e tot mare si e intalnire moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 daca vrei pana la varna va iau eu. e tot mare si e intalnire moto. cate locuri aveti libere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 astept oferte...daca e profitabil, imi iau un van nu mai exista mess in tara asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 manule ...ma tradezi la mine te dai lovit si cu deea pleci la varna bINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat August 26, 2010 Autor Share Postat August 26, 2010 daca vrei pana la varna va iau eu. e tot mare si e intalnire moto. bun pai noi coborim la mangalia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate