Sari la conținut

a_deea

Super Membra
  • Număr conținut

    640
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    rosie
  • Numar Moto
    negru

Informații profil

  • Motociclete detinute
    fz6; intruder, my love; mz-ul care mi-a mancat zilele
  • Interests
    prea multe

Vizitatori Recenți Profil

3.781 citiri profil

a_deea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu au fost multe motoare dar au fost multe lacrimi si multi oameni sinceri care ii vor pastra in suflet si in amintiri. Sa aveti putere si sa va gasiti alinare. Pana acum ati fost prinsi in toata aceasta agitatie, acum veti avea timp...prea mult timp...ca sa realizati ca ei nu mai sunt. Probabil ca durerea nu o sa treaca niciodata dar exista Lucas care va v-a invata sa fiti tari si sa mergeti mai departe pentru el. Asfalt uscat, Marius! Asfalt uscat, Alina!
  2. Inca mi-e greu sa inteleg si sa accept ca nu voi mai putea pune mana pe telefon ca sa-i sun. Imi placea sa-l tachinez pe Marius. Sa-i spun ca e un pusti teribilist cu vitezana...desi era singurul motociclist pe care il stiam si nu cazuse niciodata. Imi placea sa-i spun ca e un copil indragostit care nu o va cuceri pe Alina niciodata...desi a cucerit-o si ea l-a iubit enorm. Marius a fost un prieten bun. Un om matur si responsabil. Un suflet sensibil. Un barbat care a luptat pentru dragostea lui si pentru familia la care visa. A fost un sot indragostit si un tata mandru. Vreau sa cred ca acum se amuza si-mi spune: Blondo, iti placea sa ma enervezi spunandu-mi ca sunt un pusti. Ce-ai baut? Pe Alina am cunoscut-o si am placut-o imediat. Nu aveai cum sa n-o iubesti. Luati separat erau doi oameni frumosi. Impreuna insa transmiteau o magie aparte. Azi mi-am reamintit intreaga lor poveste de dragoste si vreau sa cred ca era imposibil sa plece dintre noi, altfel decat impreuna. Am facut putin parte din viata lor dar ei au fost parte din viata mea si stiu ca o sa le simt de multe ori lipsa. Cea mai frumoasa noapte de Inviere din ultimii ani am petrecut-o impreuna si vor ramane mereu in sufletul meu ca in noaptea aia. Pentru ca in noaptea aia stiau ca am nevoie sa fie langa mine si au fost. Si am ciocnit oua si am ras pana dimineata. Cativa prieteni buni in jurul mesei...cand nici nu visau ca vor fi sot si sotie. Drum bun, oriunde va aflati, prieteni dragi!
  3. s-ar putea sa fie o legatura...imi dau cu presupusul, adica zic si eu...o legatura cu ce inseamna motociclism, prieteni, caderi si inaltari si ma opresc aici nu vreau sa deschid o avanlasa de offtopicuri pe topicul asta...desi piticul sigur s-ar amuza sa le citeasca si e bine ca inca suntem pe topicul asta, ca inca ne aducem aminte
  4. Ultima data l-am vazut la voi. Toata lumea se distra si el a avut timp sa-mi instaleze Igo pe telefon...asta era Raducu. si-a trait viata frumos, drept si echilibrat...a stiut sa fie prieten si la bine si la rau, si cand toti erau si cand nu mai era nimeni Ne lipsesti, piticule!
  5. mda, yamaha face motoare potente ...militez pentru pace si ascult ce zice popa dar nu o sa fiu niciodata ingrata si sa zic ca n-am iscat razboaie sau ca n-am tras cu ochiul sub sutana popii
  6. la 140 iti rupi gatul? trebuie sa ai skill, mai mult ca sigur. Voi cu cat mergeti pe autostrada? Si intruderul meu putea mai mult. am sarit candva de 220 pentru ca era doar un naked de 600, si nu am facut-o ca sa fiu cunoscuta...ok, ma duc sa ma sinucid btw, stiu cateva persoane apreciate pe aici care s-au apropiat de 300...ce sa le transmit?
  7. Acum putin timp, cu masina fiind, am vrut sa fac dreapta. Am lasat masina care venea sa treaca, m-am asigurat si am pornit. M-am infipt usor in fundul masinii care tocmai trecuse si care oprise brusc pentru ca ii iesise cineva aiurea in fata. Conduc de 15 ani si fac cel putin 25.000 de km/an. Credeti ca e cazul sa ma las de soferit? Poate nu am skillu' necesar. Ma repet pentru ca se pare ca oamenii o tin pe a lor fara sa fie deschisi si la parerea altora. Gresim, toti gresim in fiecare zi mai mult sau mai putin...si platim sau nu.Chiar si cei mai buni gresesc din cand in cand. Nu ma intelegeti gresit, nu am mers cu Pantera incat sa zic ca e un as in ale motociclismului. Asta nu inseamna insa ca nu e buna pentru asa ceva, ca agregatul e prea mare sau ca nu are capacitatea sa faca asta bine. Ati sarit toti pe ea cu un soi de superioritate masculina plina de frustrari. Toti de aici ne-am asumat un risc mai mare decat al celorlalti cand ne-am luat A-ul. Si chiar daca nu recunoasteti, o sa ganditi candva: Daca e sa crap macar stiu ca mi-am urmat un vis, nu mergeam pe un trotoar si mi-a cazut un ghiveci in cap.
  8. Ok, ma declar invinsa... Va invidiez cum reusiti sa va gestionati viata. Probabil nu fumati ca sa nu faceti cancer, nu beti ca sa nu va ucideti ficatul si mergeti doar pe circuit. Shit, acum mi-am amintit ca am avut un prieten pentru care a venit salvarea pe circuit. Iar daca cineva s-a apucat de motociclism fara sa stie la ce riscuri se inhama, scuzati-mi replica, e idiot. Altfel, sa stiti ca viata e dreapta si daca nu riscati, nimic rau nu o sa se atinga de voi. Spuneti-i asta unui copil nevinovat care are cancer. Mie dati-mi voie sa nu ma multumesc cu lucruri mediocre. O sa incerc mereu mai mult si probabil o sa mai si gresesc si o sa platesc. Dar e greu ca oamenii perfecti si fara pata sa inteleaga asta. Nu vroiam sa zic decat ca suntem oameni si gresim. Indiferent cat de capabili sau talentati suntem. La fel cred ca trebuie sa ne urmam visul si sa incercam sa aspiram la mai mult. Cu cat vom sta mai mult in zona "safe" cu atat riscul de a gresi e mai mic. Dar nici nu vom realiza prea multe. Pana la urma fiecare isi traieste viata cum vrea si cum stie mai bine. Totusi, ca sa revin la subiect...sa nu exageram. Sa mergi cativa ani cu Busa si sa o comiti la un moment dat nu inseamna neaparat lipsa de skill. Dar e doar parerea mea.
  9. Daca te-ar duce mintea, si ai fi in cunostinta de cauza, ai stii ca fata asta nu merge de ieri cu busa....ca accidente ( a se vedea in definitia din dex, dincolo de folosirea uzuala a termenului) se intampla si cand mergi pe propriile picioare pe care mergi de cand te-ai nascut, sau in fine, de cand ai inceput sa mergi. Daca nu stiam despre cine vorbesc iti dadeam poate dreptate. Chiar si asa ai dreptate...cu cat utilajul e mai slab, viteza mai mica, numarul de km mai putini...si riscul de accidente e mai mic. Totusi...nu zic ca a gresit sau nu...habar n-am, ea stie si oricum tuturor ni se intampla si scapam sau nu...asta nu inseamna ca nu stie sau nu poate sa mearga pe busa. Sa nu amestecam lucrurile, da?
  10. De la critici s-a trecut la filozofie si morala...nu are ce sa invete din accidentul asta decat ca e un sport periculos, ca viata e periculoasa si ca pe doua roti e si mai periculoasa, ca mai si gresim sau calculam gresit, ca avem zile proaste, si ghinion, si noroc. Atat! Ne-am asumat riscul asta cand ne-am luat A-ul. Daca e sa ma iau dupa ultimul post, accidentele se intampla doar pentru ca nu ne alegem utilajul adecvat. Ar trebui atunci sa ne intoarcem la cai si trasuri...dar chiar si atunci ar fi accidente. Daca e accident cu incepator...asta e cauza, daca e scuterist...era un pusti care nu cunostea regulile de circulatie, daca era unul fara echipament...a cautat-o cu lumanarea, daca e cazul de fata...era busa peste "skilu" ei...bullshits...accidente se intampla. Si cu cat mergem mai mult cu atat riscul e mai mare. Pantero, o singura satisfactie am avut cand eram in spital. Nu-mi rupsesem cracu' la fotbal, la cules de mere, alunecand pe scari sau lovita de o masina ca restul colegilor de suferinta. Il rupsesem pe mana mea dupa 30.000 + de km. This is life. Enjoy it!
  11. Bine ai revenit, felino! Sa treci cu bine peste tunningul interior ca de cel exterior oricum nu ai fi avut sau ai nevoie Iar o cicatrice, daca e, e doar un tatuaj cu o poveste mai buna. Miss you, nebuno!
  12. SSSS-ule, iar te joci cu mintea oamenilor? parca si fazanul ala de acum cateva secole era mai challenging hai sa-ti traiasca scuterul. tot nu ti-ai luat permis?
  13. stiu, dar dupa replica a doua, desi te stiu de o gramada de timp si erai in mintea mea in categoria "motociclist cu state vechi" am inceput sa am dubii si m-ai facut curioasa
  14. 1.Cati? 2. Poate eu nu prind nuantele, blonda fiind: E un sfat prietenesc, simti nevoia de control si trebuie sa-mi spui ce sa fac, sau doar te bagi in seama? 3. Va pup pe amandoi, si pe tine si pe Vasila!
  15. Ce-am inteles din 45 de pagini...si nu despre Gilda, pentru ca asta aflu de la prieteni, e ca e plin motociclismul contemporan de oameni cumpatati, care merg doar cu viteza legala, nu au zile proaste, nu fac greseli si nu calca stramb ever. Am mai aflat si de ce intru si scriu atat de rar pe aici. Am vazut-o ultima data pe Gilda la strangerea de fonduri pentru Adam. Era in 2007...avea destula experienta si atunci si mergea frumos. In afara de cateva posturi pertinente ale unor motociclisti (nu doar "membrii pe forum") cu vechime, majoritatea sunt scrise de diversi, care pe vremea in care Pantera motociclea, nu puteau face diferenta intre bicicleta si busa. Discutam peste 5 ani...sper sa supravietuiti...daca chiar veti merge cu motorul. Fa-te bine, fata draga! Poate ai gresit, poate nu, poate a fost doar sa se intample, sau poate a fost doar o decizie proasta, sau naiba stie ce s-a intamplat atunci..tuturor ni se intampla si ori scapam, ori suntem prea vanitosi ca sa recunoastem, Tu ai fost si esti o luptatoare, misca-ti fundul ala sexy pe mobra si porneste-o la drum. Miss you!
×
×
  • Creează nouă...