Taw Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 (editat) Cred ca am o problema cu lantul...partea de jos a lui are joc cam 3-4 centimetri iar partea de sus atinge un cauciuc in cursa lui, cauciuc in care a facut un şantuleţ de la frecare... Cine ma poate ajuta si pe mine cu un intins lant cat mai repede? Tinand cont ca nu e o chestie foarte complicata, ma gandeam ca majoritatea stiti sa intindeti lanturile iar mecanicii ma amana ca nu au timp, etc.. Mersi.. Editat August 14, 2006 de tau_xxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 Dacă până diseară nu rezolvi, îţi dau o mână de ajutor, că tot suntem vecini. Numai să semene cu sistemul de la a mea, că e singura la care am reglat lanţul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat August 14, 2006 Autor Share Postat August 14, 2006 Dacă până diseară nu rezolvi, îți dau o mână de ajutor, că tot suntem vecini. Numai să semene cu sistemul de la a mea, că e singura la care am reglat lanțul. Ok, mersi frumos...mi-a promis Cezar ca ma ajuta doar ca tre sa gasim chei.. Trebuie scoase 2 suruburi mari de 27 si apoi trebuie "trase" alte 2 suruburi de 12 pana dintr-o parte si din alta...asta e sistemul. Mersi inca o data.Vorbim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate