Sari la conținut

Taw

Super Membru
  • Număr conținut

    619
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Taw

  1. Salutare, Stie cineva vreun garaj(sau loc pazit de tinut moto, orice) in zona pietii Veteranilor? M-am mutat fix langa piata si nu prea am unde sa-l tin. Inainte il tineam la benzinaria Agip de Virtutii, dar e destul de departe. Mersi anticipat.
  2. Salutare, un garaj sau loc safe unde sa-mi tin motocicleta 3-4 nopti pe saptamana in zona aleii Hrisovului (Pajura) ar fi? Contra cost, bineinteles. Sunt vreo 3-4 motoare tinute in fata blocurilor, legate (choppere si street mai mult), dar stiu ca hotii au o pasiune pentru super-sportive si mi-e teama ca R6-le meu ar atrage atentia.Ma gandeam sa iau un lant gros si o husa, dar nimic nu sperie profesionistii, daca isi pun in plan sa fure ceva. E o tipografie in zona, foarte aproape, dar am vorbit cu paznicul si este exclus sa ma lase s-o tin inauntru. Mersi anticipat.
  3. Imi spusesem ca nu mai postez pe aceasta subarie... Desi nu am avut placerea de a-l cunoaste personal, nu pot sa nu remarc cat de multi prieteni a avut si cat de deosebit a fost pentru cei din jur. Odihneste-te in pace Radule si condoleante familiei.
  4. Un garaj/loc de parcare acoperit prin zona Lujerului/Virtutii/Uverturii/Veteranilor stie cineva? Las si o metoda de contact, pt orice eventualitate (intru mai rar pe forum): YM tau_xxx Mersi anticipat.
  5. @ana.maria Stai linistita ca nu m-am suparat or smth, postul meu a fost o gluma. @kriminal Da mane, niste inaltatoare d-alea ar fi perfecte, mai ales ca in link-ul tau puteau fi si latite.Incep cautarile.
  6. Replica asta ar fi mers in prima noapte de amor, dar pe R6, la cat e de rigida..mai greu.
  7. @hardKnot Ma tenteaza niste inaltatoare.Ai idee cum se numesc in engleza ca sa incep cautarile pe ebay? @black_killer Am R6 model 03-05. Tu ai zx6-r din ce an?Conteaza enorm anul la zx6.Cele sub 2003 au ghidonul sport-touring, sunt mai grele si e o delectare sa mergi cu ele la drumuri lungi. Doar cele dupa 2003 sunt ss-uri veritabile. @radu Mane nu am vrea multi km in afara, vreo 800 doar, facuti in 2 drumuri.Cert e in ambele drumuri m-am simtit istovit, cel putin gatul si incheietura mainii drepte...f nasol. Poate fac vreo greseala, ma sprijin in ghidon, naiba stie... Nu, nu sunt inalt, am 177.
  8. Fratilor, am un R6 si vreau sa fac vreo 1000+ km in vara asta cu ea intr-o excursie de 5-6 zile.Problema e ca dupa 50-60km simt nevoia acuta de o pauza, ma dor spatele, umerii, bratele si incheieturile de nu mai pot.Uneori imi amorteste palma dreapta. Nu se pune problema sa o schimb pe altceva anul asta, deci daca exista vreun secret profesional cu privire la oboseala pe SS, il ascult cu placere. Mi-e teama ca voi incepe excursia si n-o voi putea duce la sfarsit din cauza oboselii acumulate pe seama pozitiei extrem de incofortabile. 10x.
  9. 1. E corect ce ai pastrat. 2. Da.ITP-ul nu are leg cu certif de autenticitate. 3. Dap. 4. Vezi 2 posturi mai sus, chiar eu am interbat asta.Cel putin la intrebarea asta nu ai cautat "mult" deloc.
  10. Fratilor e a 2-a oara in 4 zile cand mi se reseteaza ceasul si trip-urile. Stii cineva care ar fi problema? mersi
  11. Fratilor am si eu o intrebare legata de un R6 03.Nu stiu cum mama naibii mi s-au resetat ieri ceasul + trip-urile, azi dim mi-am dat seama abia. Deci intrebarea e: cum se seteaza ceasul?Ca nu ii dau de cap de nici o culoare. 10x LE: am gasit manualul motocicletei si scrie acolo clar.
  12. 400ron pt 4 motoare deci 100ron de persoana. Parcare ingradita, fara acoperis, urmand, dupa spusele patronului sa ia acoperis din banii dati de noi in cateva luni. Si mie mi se pare putin cam mult, dar pt cei fara alte solutii...
  13. LE: sau daca cineva stie unde pot tine si eu motocicleta prin zona Uverturii colt cu Veteranilor/Virtutii, momentan o am la cineva dar nu am acces mereu, trebuie sa fac liniste ff mare dupa 22.00 si faze d-astea. Daca nu gasesc, o sa optez pt alarma+lant+husa.
  14. Daca e interesat cineva de o parcare ingradita unde sa-si tina motocicleta in zona Uverturii cu Veteranilor sa-mi dea un PM. Omu vrea 400ron pe locuri, deci daca suntem 4 ar fi chiar decent pretul.
  15. Am si eu o intrbare: Care e procedura de cumparare a unui motor in cazul in care vanzatorul isi pastreaza numerele? De ex. cum ma pot duce eu la RAR cu ea pt autentificare, fara numere? Sau isi pastreaza doar "pe hartie" numerele, eu predandu-le la politie? Chiar nu am nici o idee cum se procedeaza, lamuriti-ma si pe mine pls. Mersi.
  16. Pune intrebarea pe topicul dedicat detinatorilor.
  17. Intrebare pt posesori : care sunt diferentele intre modelele 2003 si 2004 pt R6? 10x
  18. Vaileu da' cati suntem. Si eu, zxr400 pe Uverturii, pe langa SIR. Btw unde va tineti motoarele dupa daramarea garajelor?
  19. Ahhhhh, shit! Cineva are detalii noi?E spitalizat, pasagera cum se simte, etc?
  20. Ah Bulinule m-ai salvat, mii de multumiri!
  21. Se da o Kawasaki zxr400 din 1994, am nevoie de garnitura pentru capacul de alternator. Am comandat la Elf Shop si, desi baietii sunt super de treaba, mi-a venit alta garnitura (pt alt motor). Daca as face comanda in alta parte (United, Dobrescu), mi-ar ajunge in 3 saptamani, ceea ce e imens. La Elf vine repede(4 zile) dar ei au nevoie de codul piesei, altfel nu ma pot asigura ca vine piesa corecta. Cum aflu si eu codul acestei piese tinand cont de faptul ca nimeni nu mi-o spune decat daca fac comanda la ei?Mersi anticipat.
  22. E acelasi service de care spunea si krupp? Stii cumva programul service-ului, o lucra si sambata? 10x.
  23. N-am fost mane inca, i-am cumparat niste piese intrucat nu prea corespunea optic, motoreta e la mecanic la reparat, cred ca peste vreo 7-10 zile ma duc.
×
×
  • Creează nouă...