piti_biker Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 daca poate cineva sa ma ajute..cat se poate de repede...mersi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat August 21, 2006 Autor Share Postat August 21, 2006 nimeni nu stie nimic de modelul asta?...asta e...macar am incercat sa ajut un prieten.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 Manualele pentru seriile KZ de la Kawasaki sunt absolut toate licentiate de fabrica,Climer si Haines.Pe tot internetul nu vei gasi urma de manual pentru serie KZ in forma PDF,etc.Doar de cumparat.Nici macar pe forumurile dedicate KZ nu te ajuta nimeni.Daca vrei sa cumperi incearca la themotorbookstore.com. Bafta Mai gasesti pe Ebay... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Septembrie 1, 2006 Autor Share Postat Septembrie 1, 2006 mersi de sfat..mare domn..numai bine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 Manualele pentru seriile KZ de la Kawasaki sunt absolut toate licentiate de fabrica,Climer si Haines.Pe tot internetul nu vei gasi urma de manual pentru serie KZ in forma PDF,etc.Doar de cumparat.Nici macar pe forumurile dedicate KZ nu te ajuta nimeni.Daca vrei sa cumperi incearca la themotorbookstore.com. Bafta Mai gasesti pe Ebay... KZ 400 din 74' am gasit te ajuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 KZ 400 din 74' am gasit te ajuta? Acolo unde l-ai gasit pe asta nu ai gasit cumva si pentru KZ1000 `77-`81? Ai gasit "repair manual" sau "maintenance manual"? Maintenance manual am mai gasit si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 Acolo unde l-ai gasit pe asta nu ai gasit cumva si pentru KZ1000 `77-`81? Ai gasit "repair manual" sau "maintenance manual"? Maintenance manual am mai gasit si eu. nu am gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 vezi ca mai sunt manuale pe www.tanga-moteurs.ro , mai precis linkuri catre niste siteuri rusesti care cintin manuale. Cine stie poate gasesti.Numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 vezi ca mai sunt manuale pe www.tanga-moteurs.ro , mai precis linkuri catre niste siteuri rusesti care cintin manuale. Cine stie poate gasesti.Numa bine site-ul tanga parca nu merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate